avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 651 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Succesiune dupa mama mea
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Succesiune dupa mama mea

Mentionez ca tatal meu a murit acum 3 ani si eu si cu sora meu am renuntat la mostenirea dupa el in favoarea mamei.
Acum 2 ani mama mi-a vindut mie apartamentul lui cu conditia ca ea sa traiasca in apt pina la moarte. Fratelui meu i-a dat 20,000 $ si i-a spus ca sint pentru jumatatea lui din apartament si pt ca el sa nu mai aiba nici o pretentie la apt.
La inceputul acestui an tatal meu s-a prapadit si acum fratele meu vrea sa aiba cota de 1/2 din apartament.
Mai mentionez ca am o declaratie semnata de tatal meu in care numeste suma data, cui a fost data si motivul. Fratele meu nu stie ca eu am acesta declaratie. va multumesc anticipat pt. raspuns.
N-am inteles nimic. La inceput spuneti ca tatal Dvs a decedat in urma cu trei ani iar sprecsf spuneti ca a decedat de curand. Hotarati-va si fiti Mai explicit.
Intr-adevar,mai postati odata povestea dvs.,ca nu ne lamurim care a murit primul::-/ mama, tatal..?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune mama 3AA 3AA Ma iertati - cind scriu despre acest subiect ma enervez asa rau ca imi pierd sirul gindurilor si scriu incilcit. Mai incerc o data: Sintem 2 frati. Tatal ... (vezi toată discuția)
Succesiune 0737187571 0737187571 Buna ziua va rog sa ma indrumati in ceeace urmeaza sa intreprind...tatal meu a murit in 2003 si s-a facut succesiunea sub semnul presiunii din partea fratelui ... (vezi toată discuția)
Mostenire az14 az14 Buna seara am o mare rugaminte sa ma lamuriti daca se poate Parintii mei in perioada casatoriei lor au achizitionat un apartament, dar mama mea a ... (vezi toată discuția)