Ma iertati - cind scriu despre acest subiect ma enervez asa rau ca imi pierd sirul gindurilor si scriu incilcit. Mai incerc o data:
Sintem 2 frati. Tatal nostru a murit acum 3 ani si eu si cu sora mea am renuntat la mostenirea dupa el (un apartament in Bucuresti) in favoarea mamei.
Acum 2 ani mama mi-a vindut mie apartamentul cu conditia ca ea sa traiasca in apt pina la moarte. Contractul de vanzare-cumparare este facut la notariat. Sorei mele i-a dat 20,000 $ ca sa nu mai aiba nici o pretentie la apt. dar nu a luat nici o chitanta de la ea.
La inceputul acestui an tatal meu s-a prapadit si acum sora mea vrea sa aiba cota de 1/2 din apartament.si vrea sa ma dea in judecata.
Mentionez ca am o declaratie semnata de mama mea in care numeste suma data, cui a fost data si motivul. Sora mea nu stie ca eu am acesta declaratie. va multumesc anticipat pt. raspuns
Succesiune
0737187571
Buna ziua va rog sa ma indrumati in ceeace urmeaza sa intreprind...tatal meu a murit in 2003 si s-a facut succesiunea sub semnul presiunii din partea fratelui ... (vezi toată discuția)
Vinzare cumparare
ALOE
As dorii un sfat calificat pentru urmatoarea situatie.
Mama a murit acum 10 ani si nu s-a facut nici un act de succesiune. Atit eu cit si sora mea am fost ... (vezi toată discuția)