avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 228 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Succesiune mama
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Succesiune mama

Ma iertati - cind scriu despre acest subiect ma enervez asa rau ca imi pierd sirul gindurilor si scriu incilcit. Mai incerc o data:


Sintem 2 frati. Tatal nostru a murit acum 3 ani si eu si cu sora mea am renuntat la mostenirea dupa el (un apartament in Bucuresti) in favoarea mamei.

Acum 2 ani mama mi-a vindut mie apartamentul cu conditia ca ea sa traiasca in apt pina la moarte. Contractul de vanzare-cumparare este facut la notariat. Sorei mele i-a dat 20,000 $ ca sa nu mai aiba nici o pretentie la apt. dar nu a luat nici o chitanta de la ea.

La inceputul acestui an tatal meu s-a prapadit si acum sora mea vrea sa aiba cota de 1/2 din apartament.si vrea sa ma dea in judecata.
Mentionez ca am o declaratie semnata de mama mea in care numeste suma data, cui a fost data si motivul. Sora mea nu stie ca eu am acesta declaratie. va multumesc anticipat pt. raspuns


Cel mai recent răspuns: 3AA , utilizator 15:44, 25 Aprilie 2012
Cred ca vreti sa spuneti ca la inceputul acestui an a decedat si mama Dvs. ?
Da, mama a decedat la inceputul anului si acum sora mea vrea 1/2 din apartament.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune dupa mama mea 3AA 3AA Mentionez ca tatal meu a murit acum 3 ani si eu si cu sora meu am renuntat la mostenirea dupa el in favoarea mamei. Acum 2 ani mama mi-a vindut mie ... (vezi toată discuția)
Succesiune 0737187571 0737187571 Buna ziua va rog sa ma indrumati in ceeace urmeaza sa intreprind...tatal meu a murit in 2003 si s-a facut succesiunea sub semnul presiunii din partea fratelui ... (vezi toată discuția)
Vinzare cumparare ALOE ALOE As dorii un sfat calificat pentru urmatoarea situatie. Mama a murit acum 10 ani si nu s-a facut nici un act de succesiune. Atit eu cit si sora mea am fost ... (vezi toată discuția)