avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 990 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Timp liber şi ocupaţii cu care ... Statusuri si... ghici ce?! Statusuri...
Discuție deschisă în Timp liber şi ocupaţii cu care îl putem umple

Statusuri si... ghici ce?! Statusuri...

De multe ori am vrut sa aplaud un utilizator pentru statusul postat. Nu am avut posibilitatea.
Astazi, am sa aplaud statusul lui @cearls

"Ati mai vazut vreodata asa o prabusire?"- Anthony Quinn in "Zorba grecul", ultima replica

In ce fel interpretati statusul (repet, statusul, nu starea celui care a postat...desi....)

Va iubesc,

Corina
Gabrielle Monique a scris:

Imi place si aplaud =D> statusul lui @u.b.i.k.. Acum l-am descoperit, citind postarile prin prin forum.
Daca gasesti un motiv pentru care tu si alta persoana sunteti prieteni, inseamna ca nu sunteti prieteni. Nassim Nicholas Taleb

=D>=D>=D>
azi aplaud statusul lui @gabrielle
Departarea nu poate distruge niciodata o prietenie adevarata.

:vishenka::love:=D>=D>=D>
Gabrielle Monique a scris:

Aplaud statusul colegei noastre Laura Ciobeica:
Cum de isi pierd oamenii mintile? Intrebarea corecta este, cum de nu-si pierd oamenii mintile?

=D>=D>

Multumesc Gabriela!
Cineva mi-a raspuns la intrebarile din statusul meu: "Oamenii nu-si mai pierd mintile pentru ca le-au pierdut deja cu mult timp in urma!" :duh:

Gabriela, adevar grait-ai!=D>=D>

Departarea nu poate distruge niciodata o prietenie adevarata.

:hugall:

Aplaud statusul Manuelei:
Cand ti-e dor de cineva sa nu inchizi ochii. O sa-ti fie si mai dor. (Tudor Musatescu)

=D>=D>=D>

E valabil pentru cine stim noi, @Ares ;)?

Nu stiu de cine stiti voi :rolleyes:

Si ca sa nu ma trezesc ca n-o nimeriti, spun ca e vorba de o fata care e in Cluj :)
Ultima modificare: Vineri, 8 Iunie 2012
Ares-3, moderator

Alte discuții în legătură

Despre emoticoane Magda Staicu Magda Staicu :yes:Buna seara Am observat ca oamenii folosesc emoticoane ,probabil , pentru a transmite starea prin care trec atunci cand scriu . Personal, detest acest ... (vezi toată discuția)
Oare noi mai suntem romani??? BOGDAN EUGEN BOGDAN EUGEN Stimatii moderatorii va rog respectos sa nu mai sterge-ti acest link :love2::love2::love2: va multumesc ... (vezi toată discuția)
Status dorians dorians Doar o intrebare pe care nu stiam unde s-o... adresez. Mi-a sters careva statusu`? (vezi toată discuția)