avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 975 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Timp liber şi ocupaţii cu care ... Statusuri si... ghici ce?! Statusuri...
Discuție deschisă în Timp liber şi ocupaţii cu care îl putem umple

Statusuri si... ghici ce?! Statusuri...

De multe ori am vrut sa aplaud un utilizator pentru statusul postat. Nu am avut posibilitatea.
Astazi, am sa aplaud statusul lui @cearls

"Ati mai vazut vreodata asa o prabusire?"- Anthony Quinn in "Zorba grecul", ultima replica

In ce fel interpretati statusul (repet, statusul, nu starea celui care a postat...desi....)

Va iubesc,

Corina
status corneliamagda:

,,Nu ne oprim din joaca atunci cand imbatranim, ci imbatranim cand incetam sa ne mai jucam.'' George Bernard Shaw

:)
Pentru @ondino aplauze...
"Nu stiu care este cheia succesului, dar stiu precis care este cheia esecurilor: incercarea de a face pe placul tuturor..."

=D>=D>

azi aplaud=D>=D>=D>@APET_R=D>=D>=D>"Onestitatea este un dar scump,sa n-o asteptam de la persoane ieftine":bow::bow::bow:
=D> @gmancila
"Daca crezi ca educatia e scumpa, asteapta sa vezi cat te va costa ignoranta ta."
John M. Capozzi
Imi place statusul lui @eu.ro.lex
Nu poti avea o mai mare binecuvantare pe acest pamant decat sa ai o familie care sa te iubeasca si sa te sustina !

=D> :luck:

Aplauze pentru familia care va este alaturi
:vishenka: =D>

Alte discuții în legătură

Despre emoticoane Magda Staicu Magda Staicu :yes:Buna seara Am observat ca oamenii folosesc emoticoane ,probabil , pentru a transmite starea prin care trec atunci cand scriu . Personal, detest acest ... (vezi toată discuția)
Oare noi mai suntem romani??? BOGDAN EUGEN BOGDAN EUGEN Stimatii moderatorii va rog respectos sa nu mai sterge-ti acest link :love2::love2::love2: va multumesc ... (vezi toată discuția)
Status dorians dorians Doar o intrebare pe care nu stiam unde s-o... adresez. Mi-a sters careva statusu`? (vezi toată discuția)