avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1212 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Timp liber şi ocupaţii cu care ... Statusuri si... ghici ce?! Statusuri...
Discuție deschisă în Timp liber şi ocupaţii cu care îl putem umple

Statusuri si... ghici ce?! Statusuri...

De multe ori am vrut sa aplaud un utilizator pentru statusul postat. Nu am avut posibilitatea.
Astazi, am sa aplaud statusul lui @cearls

"Ati mai vazut vreodata asa o prabusire?"- Anthony Quinn in "Zorba grecul", ultima replica

In ce fel interpretati statusul (repet, statusul, nu starea celui care a postat...desi....)

Va iubesc,

Corina
fici a scris:

Birou_de_Mediator

=D>
"Democratia este doar un vis: ar trebui inclusa in aceeasi categorie ca Arcadia, Mos Craciun si Raiul. - H. L. Mencken"

extraordinara!
Multumesc pentru aplauzele primite, dragi colegi forumisti. :)
Adevarul este ca admiratorul (H. L. Mencken) acesta a lui Nietzsche, era un satirist care nu ierta in critica sa pe nimeni, incepand de la oamenii politici proeminenti pana pseudo-intelectualii vremii sale.

Astazi, la randul meu, voi aplauda 2 doamne:

Manuela (Ares_3) pentru:

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea si sa le tot dea lamuriri - Antoine de Saint-Exupery"

si Herra, pentru:

"Diferenta dintre viata reala si cea virtuala este ca poti da reload!"

aplaud=D>=D>=D>@Ares_3=D>=D>=D>" Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea si sa le tot dea lamuriri.":bow:
BOGDAN EUGEN a scris:

si tot azi aplaud in mod deosebit=D>=D>=D>@" Puterea corupe iar puterea absoluta corupe in mod absolut":love2::thumbup:

Odata este apreciat statusul meu si atunci nu se trece numele utilizatorului...

:-/
Ar trebui sa va bucurati, domnule Manea ;)
Aplaud si eu statusul Dvs. :)
=D>=D>=D>

Alte discuții în legătură

Despre emoticoane Magda Staicu Magda Staicu :yes:Buna seara Am observat ca oamenii folosesc emoticoane ,probabil , pentru a transmite starea prin care trec atunci cand scriu . Personal, detest acest ... (vezi toată discuția)
Oare noi mai suntem romani??? BOGDAN EUGEN BOGDAN EUGEN Stimatii moderatorii va rog respectos sa nu mai sterge-ti acest link :love2::love2::love2: va multumesc ... (vezi toată discuția)
Status dorians dorians Doar o intrebare pe care nu stiam unde s-o... adresez. Mi-a sters careva statusu`? (vezi toată discuția)