avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1213 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Timp liber şi ocupaţii cu care ... Statusuri si... ghici ce?! Statusuri...
Discuție deschisă în Timp liber şi ocupaţii cu care îl putem umple

Statusuri si... ghici ce?! Statusuri...

De multe ori am vrut sa aplaud un utilizator pentru statusul postat. Nu am avut posibilitatea.
Astazi, am sa aplaud statusul lui @cearls

"Ati mai vazut vreodata asa o prabusire?"- Anthony Quinn in "Zorba grecul", ultima replica

In ce fel interpretati statusul (repet, statusul, nu starea celui care a postat...desi....)

Va iubesc,

Corina
fici, legally:
"Cu scuzele de rigoare, dar totul este o mizerie. Nu cred ca am evoluat deloc fata de acum 22 sau 23 de ani\"@ legally_aid - subscriu

Ca ansamblu e imposibil sa nu fi evoluat! Am evoluat ca (si) consiinta, ma rog...constienta...ce mai tura vura...am evoluat ca (si) cunoastere, e simplu.
E unii....:duh:
Noi mergem inainte!
:offtopic:

Dacă se poate considera că a îmbătrâni înseamnă evoluţie, atunci am evoluat :bow:
Altfel, am cam bătut pasul pe loc, dragele mele colege.

ªi ca să nu fiu total offtopic, aplaud statusul lui Bogdan Eugen, care mi se pare de o mare profunzime , pe cât de simplu pare :

Cum nu sunt gandurile asa ne este si viata

De altfel, am admirat acest status încă de la început, fiindcă revine mereu cu el colegul nostru. Îmi dau seama că aşa este , dacă gândim pozitiv, atragem pozitivul, invers, vom atrage negativul asupra noastră :)
Ultima modificare: Duminică, 26 August 2012
Gabriela Monica Ionescu, Consultant fiscal
Ela David:

Hai sa lasam dracu' soarta sa ne invete / cum arata un steag alb intre 2 fortarete...

:yes:
Ares_3 a scris:

Ela David:

Hai sa lasam dracu' soarta sa ne invete / cum arata un steag alb intre 2 fortarete...

:yes:

sunt de acord si eu =D>=D>=D>
azi aplaud cel mai tare status postat pana acum=D>=D>=D>=D>=D>=D>
@Ares_3 "Burlacii ar trebui sa plateasca un impozit mai mare.Nu este corect ca unii barbatii sa fie mai fericiti decat altii" super tare=D>=D>=D>=D>:thumbup::bow:

Alte discuții în legătură

Despre emoticoane Magda Staicu Magda Staicu :yes:Buna seara Am observat ca oamenii folosesc emoticoane ,probabil , pentru a transmite starea prin care trec atunci cand scriu . Personal, detest acest ... (vezi toată discuția)
Oare noi mai suntem romani??? BOGDAN EUGEN BOGDAN EUGEN Stimatii moderatorii va rog respectos sa nu mai sterge-ti acest link :love2::love2::love2: va multumesc ... (vezi toată discuția)
Status dorians dorians Doar o intrebare pe care nu stiam unde s-o... adresez. Mi-a sters careva statusu`? (vezi toată discuția)