avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 693 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Timp liber şi ocupaţii cu care ... Statusuri si... ghici ce?! Statusuri...
Discuție deschisă în Timp liber şi ocupaţii cu care îl putem umple

Statusuri si... ghici ce?! Statusuri...

De multe ori am vrut sa aplaud un utilizator pentru statusul postat. Nu am avut posibilitatea.
Astazi, am sa aplaud statusul lui @cearls

"Ati mai vazut vreodata asa o prabusire?"- Anthony Quinn in "Zorba grecul", ultima replica

In ce fel interpretati statusul (repet, statusul, nu starea celui care a postat...desi....)

Va iubesc,

Corina
Aplauze pt statusul lui @eraz

=D>=D>=D>
"Gandurile tale devin cuvinte. Acestea vor fi actiuni, ulterior obiceiuri, mai tarziu caracter. Analizeaza-ti caracterul, iti devine destin."

=D>

" Tristetea si bucuria depind mai mult de ceea ce suntem, decat de ceea ce ni se intampla" - Multatuli
Statusul doamnei Gerberga, foarte adevarat!!
Aplauze pt statusul lui @joha

=D>=D>=D>

"A avea putere de decizie nu inseamna ca esti mai destept si ca meriti mai mult decat ceilalti pe care ii conduci intr un fel sau altul."

=D>
=D> @Elidor
PERSONALITATEA MEA DEPINDE DE MINE ! ATITUDINEA MEA DEPINDE DE TINE. de Cristina-Elena Scutaru / prietena mea
Aplaud statusul lui @chamelleon:
Qui prior tempore, potior jure. (Cel care îsi va înscrie primul titlul, acela va fi proprietarul)

=D>

Alte discuții în legătură

Despre emoticoane Magda Staicu Magda Staicu :yes:Buna seara Am observat ca oamenii folosesc emoticoane ,probabil , pentru a transmite starea prin care trec atunci cand scriu . Personal, detest acest ... (vezi toată discuția)
Oare noi mai suntem romani??? BOGDAN EUGEN BOGDAN EUGEN Stimatii moderatorii va rog respectos sa nu mai sterge-ti acest link :love2::love2::love2: va multumesc ... (vezi toată discuția)
Status dorians dorians Doar o intrebare pe care nu stiam unde s-o... adresez. Mi-a sters careva statusu`? (vezi toată discuția)