avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1165 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Timp liber şi ocupaţii cu care ... Statusuri si... ghici ce?! Statusuri...
Discuție deschisă în Timp liber şi ocupaţii cu care îl putem umple

Statusuri si... ghici ce?! Statusuri...

De multe ori am vrut sa aplaud un utilizator pentru statusul postat. Nu am avut posibilitatea.
Astazi, am sa aplaud statusul lui @cearls

"Ati mai vazut vreodata asa o prabusire?"- Anthony Quinn in "Zorba grecul", ultima replica

In ce fel interpretati statusul (repet, statusul, nu starea celui care a postat...desi....)

Va iubesc,

Corina
Fara status...dar cu statut!

Ce status interesant are astazi @Joha! Aplauze pentru acesta.=D>
Aplauze pentru colega noastra @legally_aid si status-ul afisat de aceasta:
Numai in limba romana cuvantul ,,hot,, are si sensul de dezmierdare sau de lauda... :)
=D>=D>

Aplauze pt statusul lui @u.b.i.k

=D>=D>=D>

"Probabilitatea ca cineva sa fie prost este independenta de oricare alte caracteristici ale acelei persoane. Legea a II-a a prostologiei."

=D>

Aplauze Adalbert pentru status =D>!

Aplaud @godspeed pentru status-ul ales!
Be the change you want to see in the world. Ghandi

=D>=D>:luck:

Imi permit sa-l traduc, pentru ca sta in puterea noastra sa infaptuim aceasta schimbare. :hugall:

Fii schimbarea pe care vrei sa o vezi in lume.

Ultima modificare: Marți, 2 Octombrie 2012
Andreea-Ionescu, utilizator
Pentru @Radu Alexandru si cele doua statusuri afisate in 02 si 03 octombrie =D>=D>:

Banii nu pot cumpara dragostea dar iti imbunatatesc pozitia de a negocia dragostea. Christopher Marlowe.

Exista trei laturi ale unei situatii: partea mea, partea ta, si partea corecta. Anonim

Alte discuții în legătură

Despre emoticoane Magda Staicu Magda Staicu :yes:Buna seara Am observat ca oamenii folosesc emoticoane ,probabil , pentru a transmite starea prin care trec atunci cand scriu . Personal, detest acest ... (vezi toată discuția)
Oare noi mai suntem romani??? BOGDAN EUGEN BOGDAN EUGEN Stimatii moderatorii va rog respectos sa nu mai sterge-ti acest link :love2::love2::love2: va multumesc ... (vezi toată discuția)
Status dorians dorians Doar o intrebare pe care nu stiam unde s-o... adresez. Mi-a sters careva statusu`? (vezi toată discuția)