avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1078 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Timp liber şi ocupaţii cu care ... Statusuri si... ghici ce?! Statusuri...
Discuție deschisă în Timp liber şi ocupaţii cu care îl putem umple

Statusuri si... ghici ce?! Statusuri...

De multe ori am vrut sa aplaud un utilizator pentru statusul postat. Nu am avut posibilitatea.
Astazi, am sa aplaud statusul lui @cearls

"Ati mai vazut vreodata asa o prabusire?"- Anthony Quinn in "Zorba grecul", ultima replica

In ce fel interpretati statusul (repet, statusul, nu starea celui care a postat...desi....)

Va iubesc,

Corina
Pentru statusul lui @u.b.i.k. si pentru aceste versuri superbe...=D>
Ca mai presus de fire, putand sa o rastoarne, Iubirea e samanta eternitatii-n carne. Vasile Voiculescu

Aplauze pentru statusul lui @gi_jane2
Nu conteaza ca ai cazut ,atata timp cat culegi ceva de jos,cand te ridici. din legile lui Murphy

=D>=D>

Aplaud status-ul colegului nostru @Iulian Manea:
Explica-mi si am sa uit. Arata-mi si am sa-mi aduc aminte. Lasa-ma sa fac singur si am sa inteleg. (Confucius)

=D>
Ultima modificare: Sâmbătă, 13 Octombrie 2012
Gabriela Monica Ionescu, Consultant fiscal
Aplauze pt statusul lui @Margareta Stanciu

=D>=D>=D>

"Nu înceta niciodata sa zâmbesti, nici chiar atunci când esti trist, pentru ca nu se stie cine se poate indragosti de zambetul tau"

=D>

Foarte frumos.
=D> pentru statusul @gmancila

Marile spirite s-au confruntat intotdeauna cu opozitie violenta din partea mintilor mediocre. Albert Einstein

Alte discuții în legătură

Despre emoticoane Magda Staicu Magda Staicu :yes:Buna seara Am observat ca oamenii folosesc emoticoane ,probabil , pentru a transmite starea prin care trec atunci cand scriu . Personal, detest acest ... (vezi toată discuția)
Oare noi mai suntem romani??? BOGDAN EUGEN BOGDAN EUGEN Stimatii moderatorii va rog respectos sa nu mai sterge-ti acest link :love2::love2::love2: va multumesc ... (vezi toată discuția)
Status dorians dorians Doar o intrebare pe care nu stiam unde s-o... adresez. Mi-a sters careva statusu`? (vezi toată discuția)