avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 919 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... trecerea frontierei
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

trecerea frontierei

buna ziua!as dori sa stiu daca un minor de 17 ani poate trece frontiera si ce acte sunt neccesare,si daca se poate trece frontiera fara semnatura parintilor in ziua in care minorul a implinit 18 ani.
Cel mai recent răspuns: ioana_popescu , utilizator 12:46, 25 Aprilie 2012
la 18 ani poate face ce vrea, inclusiv trecerea frontierei. pana atunci are nevoie de acordul parintilor, in scris- la notar, pentru trecerea frontierei de catre acesta sau sa fie insotit de catre parinti la trecerea frontierei + pasaport sau buletin
Ultima modificare: Miercuri, 25 Aprilie 2012
ioana_popescu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pasaport minor claudiaaydogan claudiaaydogan buna ziua as dori sa stiu daca unui minor de o luna si jumatate i se va face pasaport individual sau va fi inscris pe pasaportul unuia dintre parinti de ... (vezi toată discuția)
Calatorie minor intre tari uniune petre79 petre79 Buna ziua, va expun urmatoarea situatie :am o fata pe care as vrea sa o trimit in tabara in Malta sau Anglia si nu stiu daca poate calatori singura cu ... (vezi toată discuția)
Ce acte am nevoie saplec cu fratele minor in grecia in vacanta? monopoly_andra monopoly_andra Va rog sa ma ajutati sa-mi spuneti cum pot sa plec cu fratele minor de 13 ani in vacanta in Grecia? am 25 de ani, si nu am pasaport, am mers numai cu buletinul ... (vezi toată discuția)