avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 700 soluții astăzi

Joi, 10 aprilie, are loc evenimentul: Diurne 2025 - Regimul fiscal și juridic al indemnizațiilor pentru munca în deplasare. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Stampila pierduta
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Stampila pierduta

Buna ziua,

In situatia in care am pierdut stampila firmei ce am de facut ? Precizez ca la firma am 2 stampile, una la mine si alta la contabila> Stampilele sunt diferite ac dimensiune.
Cel mai recent răspuns: ADELA STROE , utilizator 16:03, 25 Aprilie 2012
Mergeti si faceti o noua stampila daca va trebuie.
sa dati un anunt in ziar ca a-ti pierdut stampila respectiva si ca o declarati nula

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum procedez dacã am pierdut ºtampila de traducãtor autorizat? ELuminita ELuminita Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti, cum trebuie sa procedez in cazul pierderii stampilei de traducator autorizat? Multumesc (vezi toată discuția)
Pierdere acte. florianro florianro Salutare, Ce trebuie sa fac daca, dintr-o prostie, am pierdut urmatoarele: carte de munca, autorizatie de functionare a firmei, certificatul de ... (vezi toată discuția)
Facturier si stampile pierdute tartoru2004 tartoru2004 Buna ziua, Ieri cand am vrut sa rup o factura unui client am observat ca nu mai gasesc un facturier cu tot cu chitantier plus una din ... (vezi toată discuția)