avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1807 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Crescator de capre
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Crescator de capre

Am in proprietate un teren de 1170mp,din care 700 sunt in circuitul agricol. Cresc pe acest teren 50 de capre .Vecina mea ,care este la o distanta de 100 m de mine ma ameninta cu actiune in instanta pentru faptul ca cainele sau s-a imbolnavit din cauza caprelor ,care chipurile sunt purtatoare de capuse! Mentionez ca efectuez periodic deparazitare externa impotriva acestor capuse deoarece stam intr-o zona cu terenuri pline de balarii si deseuri! Zona este rurala si caprele sunt trecute la primarie in registrul agricol! Deci cred ca am voie sa cresc amimale! Poate cineva sa-mi spuna la ce ar trebui sa ma astept din partea ei? Poate ma indrumati catre o legislatie sau ceva de unde sa aflu sigur ce si cum! Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: cocolosdaniela , utilizator 12:44, 25 Aprilie 2012
Incercuiti terenul dvs. cu un gard pentru a nu mai avea acces cainele vecinei si scapati de reclamatie.
terenul este icercuit ,dar fiind o zona cu distante intre case eu,scot caprele pe terenurile virane la pascut! Pe strada mea eu sunt ultima casa! dupa mine sunt terenri agricole necultivate! Vecina respectiva sta peste un cimp de circa 150ml ! stiam care clamatii se fac la oras ,daca vreun animal deranjeaza! Eu locuiesc in comuna cornetu jud ilfov ! avem regim agricol!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lege&pasunat maxxwollf maxxwollf sunt propietarul unui teren ,aflat in continuarea locului unde am locuinta si gradina aferenta gospodariei,dar care nu este imprejmuit :este de lungime 150m si ... (vezi toată discuția)
Teren intravilan, folosinta actuala teren agricol polarbear2 polarbear2 Buna ziua, Problema mea sta in felul urmator. Am posibilitatea de a cumpara un teren intravilan care are ca folosinta actuala: faneata. Conform ... (vezi toată discuția)
Se poate transforma un teren intravilan agricol in intravilan constructii? mlgeorgescu8 mlgeorgescu8 Vreau sa cumpar un teren sa imi contruiesc o casuta ( aprox 150mp), numai parter, dar terenul este mentionat in extrasul de carte funciare ca fiind intravilan ... (vezi toată discuția)