avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 386 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... contract vanzare cumparare pamant extravilan
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

contract vanzare cumparare pamant extravilan

vreau si eu sa cumpar de la cineva 5.000 mp de pamant extravilan undeva la 60 km de iasi unde pamantul este foarte ieftin. problema mea este ca respectivul vrea 6 mil pe el si mi-a zis ca ma costa inca 4 mil actele pe el, e posibil sa ajunga asa mult pentru un contract de vanzare cumparare in valoare de 6 mil vechi?
Cel mai recent răspuns: Ion Gabriel Anghelus , Avocat 22:19, 5 Decembrie 2008
Pai daca nici la 1,2 lei taxe per mp nu iti convine, nu mai cumpara deloc .... ca degeaba chiar ca nu se fac acte autentice de proprietate !
Te-ai intrebat ....e posibil asa ceva ?.... sa fii asa norocos sa cumperi cu 500 lei cca 5000 mp adica 1 leu mp si sa dai doar 600 lei taxe adica 1,2 lei ?
Probabil ca nu are rost sa mai discutam daca nu vrei sa cumperi pamant pe 2 ( do)i lei, 2 ce rost mai are sa facem discutii de 2 lei !!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa prea mare cristiani cristiani In urma cu cateva saptamani am cumparat o casa cu terenul aferent. Casa am cumparat-o impreuna cu terenul de la socrii mei. Suprafata terenului este de cca 600 ... (vezi toată discuția)
Bună tuturor! se dă situația următoare: avem două terenuri ... simon1991 simon1991 bună tuturor! se dă situația următoare: avem două terenuri extravilane de 58 respectiv de 76 de ari, la care sunt 3 proprietare: mătușa are cota ... (vezi toată discuția)
Consultanta imobiliara dan victor dan victor Buna ziua, Sunt in discutii pentru un pamant in supafata de 500 mp, intr-o zona frumoasa, in afara de oras – aproximativ 15 km, si la aceasi distanta de ... (vezi toată discuția)