avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 364 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Nu primesc banii! - expropriere
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Nu primesc banii! - expropriere

buna ziua, detin un teren pe care va trece autostrada.. Am primit acum 3 ani de la societatea care construieste, o hartie prin care ma anunta ce sume voi primii drept despagubire. Pt ca la momentul respectiv nu aveam succesiunea facut si deci nu aveam acte doveditoare, nu am putut face nici o formalitate pt a primii banii. In luna februarie, am timis toate actele care mi le-au cerut, pt a dovedii ca sunt prroprietar, si a-mi primi suma de bani promisa. Mi s-a spus initial ca dureaza 2 saptamani pana voi putea ridica banii, dar nici pana acum nu i-am primit. De cate ori ii sun imi spun ca in maxim 2 saptamani ii voi pimii, lucru care nu se intampla. Pot face ceva legal in privinta asta? cum pot scoate banii de la ei? in momentul de fata, se executa sapaturi pe terenurile noastre.. in situatia asta nu sunt doar eu, ci mai multi oameni din zona mea.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Mihail nelu Ciobanu , Avocat 14:57, 25 Aprilie 2012
Daca este vorba de o lucrare de utilitate publica, ar trebui ca mai intai sa se solutioneze cererea de expropriere in contradictoriu cu dumneavoastra de catre instanta de judecata, aceasta fiind cea care stabileste valoarea despagubirilor
Trebuie sa-i actionati in judecata, solicitand obligarea la plata despagubirilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Expropriere teren Contabil2207 Contabil2207 Buna ziua, Detin un teren agricol in extravilanul unei comune. In zona respectiva se construieste o varianta ocolitoare a orasului (centura rutiera) care ... (vezi toată discuția)
Ce trebuie sa am in vedere si ce drepturi am daca pe terenul meu urmeaza a fi construita o autostrada Dîrminã Florina Dîrminã Florina Buna ziua Bunicii mei au un teren in extravilanul comunei unde locuiesc unde urmeaza sa fie construita o autostrada. Ieri a fost chemat la primaria comunei ... (vezi toată discuția)
Expropriere teren arturo arturo Buna Ziua! Parintii mei au un teren agricol extravilan care care urmeaza sa fie expropriat deoarece in acea zona se va construi un Baraj .......Unii ... (vezi toată discuția)