avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 466 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Problema cu banca
Discuție deschisă în Executare silită

Problema cu banca

Buna ziua,am o problema legată de executarea silită :am mai multe credite pe care nu le-am plătit de mai mult timp toate sunt de nevoi personale nu am avut nevoie de girant sau de ipoteca,mentionez ca nu dețin nici un bun mobil sau imobil sau vreo sursa de venit pentru ca mi-am pierdut locul de munca dar totuși zilele trecute s-au prezentat la ușa părinților mei reprezentanții unei firme de recuperari care i-au instintat ca vor fi executati silit si le vor lua bunuri din casa,imobilul este pe numele mamei mele,care mu are nici o legătura cu acest credit,problema este ca eu am domiciliul acolo conform actului de identitate,întrebarea mea este dacă pot sa o execute silit pe mama mea,înainte știam ca acest lucru era imposibil dar cei de la firma de recuperari i-au spus mamei mele ca a apărut o modificare legislativă ,nu știu dacă este adevărat deoarece nu mai sunt la curent cu legislația in vigoare.Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: inocent , utilizator 20:38, 25 Aprilie 2012
Tertele persoane straine de creditele pe care le-ati contractat nu pot fi executate silit
Florea Ana-Maria a scris:

Tertele persoane straine de creditele pe care le-ati contractat nu pot fi executate silit

Va multumesc pentru promptitudine,deci teoretic firma de recuperare nu pre poate sa facă nimic,decât sa astepte

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare mobiliara de catre firma de recuperarre? socata socata buna ziua...am contactat un credit de nevoi personale fara girant si fara garantii.de cateva luni am fost preluata de o firma de recuperare ... (vezi toată discuția)
Confidentialitatea unei societati de recuperari.. laurab87 laurab87 Buna ziua, pe scurt situatia mea este urmatoarea: detin un credit de nevoi personale fara giranti/ipoteca in valoare de ~ 20.000RON contractat in anul 2007 la ... (vezi toată discuția)
Executare silita? adi1985ab adi1985ab Buna ziua. As avea si eu unele nelamuriri, sper sa aveti bunavointa sa imi raspundeti. Dupa 2007-2008 am contractat unele credite de nevoi personale. Sume sub ... (vezi toată discuția)