Buna ziua,am o problema legată de executarea silită :am mai multe credite pe care nu le-am plătit de mai mult timp toate sunt de nevoi personale nu am avut nevoie de girant sau de ipoteca,mentionez ca nu dețin nici un bun mobil sau imobil sau vreo sursa de venit pentru ca mi-am pierdut locul de munca dar totuși zilele trecute s-au prezentat la ușa părinților mei reprezentanții unei firme de recuperari care i-au instintat ca vor fi executati silit si le vor lua bunuri din casa,imobilul este pe numele mamei mele,care mu are nici o legătura cu acest credit,problema este ca eu am domiciliul acolo conform actului de identitate,întrebarea mea este dacă pot sa o execute silit pe mama mea,înainte știam ca acest lucru era imposibil dar cei de la firma de recuperari i-au spus mamei mele ca a apărut o modificare legislativă ,nu știu dacă este adevărat deoarece nu mai sunt la curent cu legislația in vigoare.Va multumesc anticipat
Executare silita?
adi1985ab
Buna ziua. As avea si eu unele nelamuriri, sper sa aveti bunavointa sa imi raspundeti.
Dupa 2007-2008 am contractat unele credite de nevoi personale. Sume sub ... (vezi toată discuția)