avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 356 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... art 27 alin 362 c pr penala
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

art 27 alin 362 c pr penala

va rog frumos,ajutati-ma

care este pedeapsa si daca se poate efectua cu suspendare .Mentionez ca nu am avut niciodata probleme cu legea.
ce sanse am, deoarece sunt in faza de urmarire penala.Am trei martori dar nu pot face testul poligraf din problene de sanatate(cu inima).Inca nu am ajuns in tribunal,dar peste 2 saptamani dau declaratia cu d-nul procuror.
Va rog din suflet ajutati-ma deoarece imi este foarte frica.
va multumesc

Pentru ce fapta sunteti cercetat penal...ca n-am inteles nimic din ce-ati scris

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Martor in penal nelamurit!urgent!!! mandamariandaniel mandamariandaniel sunt martor intr-un dosar penal pt lovirea si alte violente si am dat o declaratie in faza de urmarire penala la parchet iar acolo am fost intrebat daca sunt ... (vezi toată discuția)
Martor fals/conducere fara permis Ene  Dragos Ene Dragos In cazul cercetarii infractiunii de conducere fara permis iar politia are martorul ideal care sustine aceasta fapta in declaratia lui pot cere alt martor?Sunt ... (vezi toată discuția)
Buna ziua gaby_flo gaby_flo am o intrebare:am fost complice la un furt de telefoane,telefoanele le-am pastrat la prietenul meu in masina si fata care le-a furat ne-a cerut bani si noi am ... (vezi toată discuția)