avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 909 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită ajutor !!!
Discuție deschisă în Executare silită

ajutor !!!

Buna ziua. Printr-o hot. jud. irevocabila mi s-a anulat ordonanta presedintiala prin care am obtinut suspendarea executarii silite si scutirea de la plata a cautiunii ptr. suspendarea executari silite. Va rog imi puteti spune ce as mai putea sa fac cui sa ma adresez. Mi s-a sugerat sa depun o plangere ( sesizare) la Curtea Constitutionala pe baza art. 20 si 21 din Constitutie si art. 6 din Conventia Eu. Va rog din toata inima daca puteti sa ma ajutati!!!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:56, 6 Decembrie 2008
Curtea Constitutionala judeca exceptiile de neconstitutionalitate si nicidecum cai de atac impotriva unor hotarari judecatoresti.
Impotriva hotararilor judecatoresti puteti folosi caile de atac extraordinare - contestatia in anulare sau revizuirea - pentru motivele si in termenele prevazute de Codul de procedura civila.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decizie de concediere anulata de instanta ivan74 ivan74 decizia mea de concediere a fost anulata de instanta de fond,angajatorul a facut recurs si a pierdut si acolo. intrebare: am auzit ca mai are (angajatorul) ... (vezi toată discuția)
Care era raspunsul la intrebarea selena67 selena67 Care era raspunsul la intrebarea dnei corneliagugoasa din 9 nov.2009? scuze dar sunt nou inregistrata si inca nu m-am familiarizat. Acesta era mesajul ... (vezi toată discuția)
Revizuire fond popescu77 popescu77 Buna seara!!! M-ai am o singura infatisare la Curtea de apel sunt inculpat intr-un dosar privind circulatia pe drumurile publice si vatamare corporala..Am ... (vezi toată discuția)