avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 224 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Pierdut contract vanzare-cumparare! Solutii?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Pierdut contract vanzare-cumparare! Solutii?

Ce se intampla in cazul in care o persoana isi pierde contractul de vanzare-cumparare avand ca obiect un bun imobil? De unde poate obtine un duplicat al acestui act?
Cel mai recent răspuns: Gabriel Zagrean , Avocat 12:24, 26 Aprilie 2012
de la biroul notarial care l-a autentificat. iar o copie simpla poti obtine de la biroul de carte funciara.
desigur, mai este varianta sa obtineti o copie dupa contract de la contra-parte.de asemenea, un exemplar mai exista inclusiv la adm fiscala la care s-a achitat taxa de transfer de proprietate.cel mai simplu este intradevar de la cabinetul notarial.exista obligatia tinerii evidentei a acestor contracte intr-un registru special.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contact de vanzare cumparare pierdut zeldia zeldia Ma intereseaza daca un contract de vanzare cumparare pierdut sau furat poate fi folosit de altcineva decat de titular.Frauda,in sensul daca poate fi vandut de ... (vezi toată discuția)
Am dreptul sa obtin copii dupa acte din cartea funciara? narcisa_salbatica narcisa_salbatica Buna seara! Daca nu sunt parte intr-un contract de vanzare cumparare, pot solicita si obtine un extras de carte funciara de informare si o copie a contractului ... (vezi toată discuția)
Contract de vanzare-cumparare mihail2012 mihail2012 Un bun imobil este detinut in comun de doua persoane in cote egale. X=50% Y=50%. Una dintre parti(X) decide sa vanda partea sa. Face acest lucru fara ... (vezi toată discuția)