avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 394 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... ore suplimentare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

ore suplimentare

Am 3 salariati care au muncit intr-o sambata...astfel incat nu s-a putut respecta zilele de odihna consecutive(cele 2) prin urmare ce v-a trebui angajatorul sa le ofere?o alta zi libera in urmatoarea luna?
societatea ar dori ca aceasta sa nu se mai recupereze insa sa fie platita legal!cum este legal sa procedam , am citi legislatie insa sunt inca nedumerita....se acorda spor dar si zi libera sau doar spor?
care este sporul minim acordat ptr lucrul in zi de odihna ...?75%??
dar pentru zi lucrata in zi de sarbatoare legala?
multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:48, 26 Aprilie 2012
Repausul săptămânal se acordă în două zile consecutive, de regulă sâmbăta şi duminica. În cazul în care repausul în zilele de sâmbătă şi duminică ar prejudicia interesul public sau desfăşurarea normală a activităţii, repausul săptămânal poate fi acordat şi în alte zile stabilite prin contractul colectiv de muncă aplicabil sau prin regulamentul intern, situaţie în care se va negocia şi acorda un spor la salariul de bază.

In acest sens, sporul pentru munca in week-end poate fi si de 1% ....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

ore supimentare efectuate simbata si duminica dijmarescu dijmarescu Buna ziua, Am urmatoarea situatie. Un salariat a efectuat in luna decembrie 8 ore suplimentare simbata si 8 ore de Craciun. In luna ianuarie, dupa ... (vezi toată discuția)
Lucru in week-end ContSters60781 ContSters60781 Buna! Munca sumplimentara, se compenseaza cu ore libere platite, in urmatoarele 60 de zole iar daca nu cu spor la salariu, de minim 75%. Ce este diferit, ... (vezi toată discuția)