avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 458 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Nu am contestat amenda pentru rovinieta in 15 zile, ce ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Nu am contestat amenda pentru rovinieta in 15 zile, ce pot face?

Buna ziua, am primit 2 amenzi pentru rovinieta pentru o masina care am vandut-o... am contractul de v-c. am si actul de radiere al masinii, dar totusi amenzile au venit pe numele meu... amenzile au fost primite de catre un membru din familie si cand m-au anuntat ca am primit aceste amenzi eu eram plecat din bucuresti... iar cand m-am intors era deja prea tarziu sa mai depun contestatie pentru ca era a 15-a zi de la primirea amenzilor...
Mai pot face ceva daca am depasit aceste 15 zile sau trebuie sa achit aceste amenzi intocmite in mod eronat??

va multumesc anticipat
Dumitru Bogdan
Dupa parerea mea nu aveti sanse sa mai anulati amenda.
Daca a trecut termenul de 15 zile in care trebuia sa faceti contestatia,nu mai puteti face nimic.Totusi care este data PV de comunicare?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda rovinieta auto vandut raspuns intampinare karsor karsor Buna ziua, In 2013 am vandut masina unei persoane din Bucuresti cu acte facute si radiere de la fisc si am instrainat masina cu acte si numere inmatriculare ... (vezi toată discuția)
Am fost amendat pentru lipsa rovinietei, insa masina nu mai era a mea Tonia30 Tonia30 Buna seara! Am o nelamurire privind o amenda pentru rovinieta primita de la CNADR. Eu am vandut masina, cu rovinieta valabila, iar amenda este chiar pentru ... (vezi toată discuția)
Prescriptie amenda contraventionala mariaba mariaba Pot contesta o contraventie pe motiv de prescriere in conditiile urmatoare? - data producerii contraventiei: 19.03.2011 - PV de constatare intocmit pe ... (vezi toată discuția)