avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 957 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Recuperare drepturi salariale de la angajator ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Recuperare drepturi salariale de la angajator castigate prin hotarare judecatoreasca

Buna ziua,

Am castigat prin hotarare judecatoreasca drepturile salariale care mi se cuveneau pentru perioada ianuarie-august 2011,in cuantum de 8700 lei. Angajatorul nu si-a respectat termenul de plata (30 zile) pe care i l-a dat instanta pentru a efectua plata catre mine. Mentionez ca firma este in insolventa .

Ce pot face eu ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:03, 27 Aprilie 2012
Puteti sa va adresati Politiei pentru savarsirea infractiunii prevazute la art.261 C.mun., executorului judecatoresc sau lichidatorului societatii ....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum intru in posesia sumei castigate in instanta daca la momentul castigarii procesului nu mai eram salariata? Imprevizibila Imprevizibila Pana la data de 7 iulie 2011, cand am fost disponibilizata, am fost salariata unei societati de transport feroviar. Pana la acea data s-a actionat in instanta ... (vezi toată discuția)
Drepturi salariale niculinapopa niculinapopa Buna seara! Daca se aproba in instanta raportul de expertiza pentru diferentele salariale neprimite,pot sa cer inscrierea salariului cuvenit in carnetul de ... (vezi toată discuția)
Salarii neplatite, hotarare judecatoreasca, fondul de garantare elisa_2000 elisa_2000 Un punct de lucru al societatii a fost vandut. La incetarea contractului nu s-a platit concediul de odihna neefectuat si bonurile de masa pe cateva luni. ... (vezi toată discuția)