avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 534 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract de mandat
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract de mandat

Buna ziua din nou

Va rog, in cazul unui salariat angajat cu CIM in cadrul unei societati si care a fost numit, de AGA, prin contract de mandat, director general la acelasi S.A. inceteaza CIM-ul? si daca da care este temeiul legal.

Multumesc:vishenka:
Cel mai recent răspuns: ALINA CAUC , Avocat 14:12, 27 Aprilie 2012
Avand in vedere dispozitiile art. 153 ind. 2, alin. 6 rap. la art. 137 ind. 1 alin. 3, din legea 31/1990, contractul individual de munca este suspendat pe perioada mandatului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare sau incetare cim? mihaela_1968 mihaela_1968 Daca un functionar a fost numit in 2005 director general, care regula trebuia aplicata: -suspendare contract individual de munca, conform art.137 indice 1 ... (vezi toată discuția)
Transformare cim babaangi babaangi Va rog sa-mi raspundeti la urmatoarele intrebari: 1. in ce conditii se poate transforma CIM, pe perioada nedeterminata, in contract de mandat pentru ... (vezi toată discuția)
Vechime contract de mandat Anca333 Anca333 In cadrul societatii noastre ( precizez ca este S.A.), urmare a unei Hotarari AGA, directorul general al societatii a fost numit Administrator Unic ( in baza ... (vezi toată discuția)