avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 447 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Plangere impotriva procesului verbal
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Plangere impotriva procesului verbal

In cazul in care a fost intocmit de catre organul de politie un proces verbal in care s-a stabilit culpa comuna conform legii cu plata contraventiilor prin amenda respectiv avertisment catre ambele parti.Una din parti contesta la tribunal decizia politiei respectiv procesele verbale citand cealalta parte la tribunal ca parte intimata.Ce implica acest lucru pt a doua parte?
Cel mai recent răspuns: Profesional New Consult , Consilier juridic 22:39, 27 Aprilie 2012
Implica faptul ca poate fi anulat procesul verbal si stabilita culpa doar a uneia dintre parti, care se face raspunzatoare de reparatii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident de circulatie , culpa comuna. C.C.D C.C.D Buna Ziua, In urma cu un an si ceva , mai exact pe data de 02.04.2008 am fost implicat intr-un accident de circulatie intr-o comuna din judetul TR. Ma ... (vezi toată discuția)
Rca vinovat viocez viocez In urma cu o luna un microbuz al firmei al carei administartor sunt a fost implicata intr-un accident in care cele 2 parti nu s-au inteles si in aceste ... (vezi toată discuția)
Contestarea unei amenzi imense pentru nimic! AlexPiciu AlexPiciu Salut , numele meu este Alexandru si am o foarte mare neclaritate , si anume...in urma cu o saptamana am fost anuntat de catre o prietena ca un baiat mi`a ... (vezi toată discuția)