avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 683 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... violenta in familie
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

violenta in familie

sotul ma bate de foarte mult timp si nu mai suport. am apelat in nenumarate randuri la politie si nu au facut nimic deoarece el e cetatean american. de exemplu acum este plecat la amanta sa si mi-a luat buletinul cu el, lucru care stiu ca e ilegal, dar lui nu ii pasa. va rog sa ma ajutati sa stiu ce sa fac , sa pot merge la un adapost undeva sa nu mai stau cu el.
salut

Inainte de sfaturi eu cred ca ar trebui sa explicati foarte bine si situatia ..Spuneti ca aveti depuse mai multe plangeri ??daca sunt depuse de ce nu se face nimic?sau poate chiar dumneavoastra ati retras plangerile . Ce anume vreti sa faceti, sa divortati sau sa il speriati ?

Solutii sunt mai multe mai ales dupa noua lege privind violenta in familie ..


Ultima modificare: Sâmbătă, 28 Aprilie 2012
gi-jane2, moderator
Legea cu violenta in familie nu a intrat in vigoare...inca...dupa stiinta mea...
In plus, o simpla plangere nu determina vinovatia certa a unei persoane.
Va trebui sa se administreze probe...
Problematica poate fi insa mult mai vasta deoarece pot exista si razboaie psihologice...
Legea privind violenta in familie intra in vigoare in 14 zile...la 13.05.2012

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sesizare violenta domestica tasemadi tasemadi Buna seara, Deoarece ma confrunt in familie cu un caz de vilenta domestica ( sunt ruda de gradul doi cu victima) si ca in cele mai multe cazuri victima nu ... (vezi toată discuția)
Legea privind protejarea victimelor violentei în familie ContSters286431 ContSters286431 stie vreo cineva lege privind protejarea victimelor violentei în familie, si la ce institutie sa apelze cand este agresata o victima sa se evite (vezi toată discuția)
Ordin de restrictie Anonimttt Anonimttt Se poate obtine un ordin de restrictie sau alta pedeapsa pentru o persoana care ma santajeaza, hartuieste si ameninta cu distrugere sociala si psihica, ... (vezi toată discuția)