avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 879 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Ce poate patii o persoana care a plecat fara ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Ce poate patii o persoana care a plecat fara consimtamantul tatalui cu minorul in italia

Fosta concubina a plecat in italia fraudulos fara acordul meu si mia luat si copilul..
am plangere la politie pentru savarsirea urmatoareleor fapre
Concubina
art259,260,261/1, 306 307 cod penal cat si art 30 din legea 248 .

am castigat minorul la tribunalul valcea si acum am recurs la Pitesti
Dosar 2419/223/2011

Ce va patii daca nu imi va aduce copilul in tara dupa ce castig si la pitestii
mentionez ca toate incadrarile de mai sus leam demostrat si cu probe si in procesul mai sus mentionat .....
Copil nevaccinat fara scoala si multe altele

astept raspuns
Cel mai recent răspuns: sawy , utilizator 23:08, 27 Aprilie 2012
intrebati ce pateste...nimic ! ce ati dori, sa fie inchisa, sau sa fie schingiuita...?
vorbesc de o repatriere . iar cu nu pateste nimic nu stiu ce sa zic pentru ca eu nu o sa renunt asa de usor .. am de dat doua institutii in judecata si de mers pana la cedo daca este nevoie . Fansul facut de autoritatea tutelara si neglijenta politiei de frontiera ..Eu am de adus un copil nevaccinat si neintegrat la gradinita inapoi in tara . Schinjuita nu stiu si nu ma intereseaza dar platit intrun fel trebuie sa plateasca ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Repatriere minor de pe teritoriul italiei sawy sawy Buna Ziua , Marea mea intrebare este urmatoarea .. Avand in custodie un minor care a fost dus pe teritoriul italiei fara acordul meu in anul trecut de catre ... (vezi toată discuția)
Incredintare minor care a fost tracut granita fara consintamantul tatalui wingsofchange wingsofchange Sunt tatal unui copil de 4 ani care sa nascut in afara casatoriei .laura fosta concubina in urma cu 4 luni a intentat un proces de incredintare minor la ... (vezi toată discuția)
Iesire din tara cu minor Mariana_Cora Mariana_Cora Buna ziua! In urma divortului, minorul mi-a fost incredintat mie. Recent am gasit un loc de munca in strainatate si am vrea sa plecam acolo. Am vorbit cu un ... (vezi toată discuția)