avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 745 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Achizitionare teren de catre o persoana straina
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Achizitionare teren de catre o persoana straina

Buna!
As dori cateva informatii daca se poate. Problema este in felul urmator: Eu ca cetatean strain cu domiciliul in Republica Moldova pot sa-mi achizitionez teren in Romania?
Cel mai recent răspuns: sakhal , utilizator 00:53, 28 Aprilie 2012
Puteti achizitiona teren in România doar daca sunteti cetatean european sau al SEE
Multumesc pt raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumparare teren pt. constructii de catre un cetatean strain in romania Eugen Crismaru Eugen Crismaru Cine poate sa ma ajute cu un sfat in legatura cu aceasta problema...legislatia in acest caz este foarte ambigua si nu ofera suficiente raspunsuri clare. In ... (vezi toată discuția)
Teren intravilan republica moldova kpas2005 kpas2005 Se poate cumpara teren intravilan(pt constructie)in republica moldova ,de catre straini?multumesc (vezi toată discuția)
Luare in spatiu cetatean moldovean danikaxxfdyusb danikaxxfdyusb buna seara, am o nelamurire referitor la \\"luatul in spatiu\\" #-o problema e in felul urmator: eu sunt cetatean din R.Moldova dar am dobandit si cetatenia ... (vezi toată discuția)