avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 645 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită proprire pe pensie
Discuție deschisă în Executare silită

proprire pe pensie

Buna ziua,mama mea are pusa propire pe pensie si acum are o datorie carte o societate de termoficare care a dat-o in judecata ,finalizandu-se ca trebuie sa dea aceea datorie ,ea are o pensie pe caz de boala de 350 dupa ce i sa pus propire a mai ramas cu 235 ron i se mai poate pune propire inca o data ?
Cel mai recent răspuns: Mihai Costache , Avocat 12:12, 30 Aprilie 2012
nu, creditorul poate institui o singura poprire insa un alt creditor poate institui si el o poprire caz in care pensia poate fi executata maxim 50%. creditorii isi vor imparti in mod egal 50% din pensie, indiferent de numarul lor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire pe salariu si pe contul de salariu Radu-ioana Radu-ioana Buna ziua! Sotului meu i s-a pus o poprire de 1/3 pe salariu pt o suma datorata unei firme de recuperari. Apoi a fost informat ca i s-a pus poprire si pe ... (vezi toată discuția)
Doua popriri pe salariu de la doi creditori diferiti. ce se intampla cu cea de-a treia executare? geid geid Buna ziua. Supun atenției următorul caz. Am in prezent doua popriri pe salariu, in total de 50% din salariu, de la doi creditori diferiți. Ce se ... (vezi toată discuția)
Probleme cu un credit cozmin30 cozmin30 Buna ziua As dori si eu o opinie pertinenta in legatura cu un credit contractat de mama mea in 2007 de la KBC;.acest credit de nevoi personale a fost in ... (vezi toată discuția)