avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 999 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Verificare tehnica expirata de un an
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Verificare tehnica expirata de un an

Ce este de facut daca verificarea tehnica la masina este expirat de un an?
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 15:58, 29 Aprilie 2012
sa o duci sa ii faci itp-ul dar sa o duci pe o platforma.sau pe timp de noapte iti pui statie pe masina si mergi:)
te duci si ii faci itp-ul. nu este nevoie de nicio platforma. spera doar sa ai noroc sa nu te opreasca niciun echipaj de politie si sa iti ceara actele. in rest n-ai nicio problema.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Efectuare inspectie itp auto fara penalizare raduiulian raduiulian Buna ziua, M-am intors din strainatate iar autoturismul l-am lasat acasa. ITP este expirata de 5 luni si doresc sa ma duc din nou la o statie ITP pentru ... (vezi toată discuția)
Itp la un auto care nu a circulat pe drumurile publice enemarian enemarian Noi ne aflam in strainatate unde ne desfasuram activitatea,iar autoturismul personal se afla in tara in garaj cu toate actele in regula(RCA,care expira in ... (vezi toată discuția)
Itp expirat sif74 sif74 Bina ziua,exista vreo problema daca itp-ul este expirat si duc masina pe platforma sa fac verificarea itp? Masina nu a circulat fara itp,pentru ca am fost ... (vezi toată discuția)