avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1069 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... itp expirat
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

itp expirat

Bina ziua,exista vreo problema daca itp-ul este expirat si duc masina pe platforma sa fac verificarea itp?
Masina nu a circulat fara itp,pentru ca am fost plecat din tara.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: sif74 , utilizator 07:44, 10 Octombrie 2018
Interesul dv este sa nu fiti depistat in trafic circuland cu vehicul fara ITP
daca transportati auto pe platforma este ok
Puteti sa duceti autoturismul pentru efectuarea ITP-ului pe platforma,fara nicio problema.
Multumesc,

Ioan Ciobanu a scris:

Puteti sa duceti autoturismul pentru efectuarea ITP-ului pe platforma,fara nicio problema.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Itp la un auto care nu a circulat pe drumurile publice enemarian enemarian Noi ne aflam in strainatate unde ne desfasuram activitatea,iar autoturismul personal se afla in tara in garaj cu toate actele in regula(RCA,care expira in ... (vezi toată discuția)
Radierea autoturismului catalinmail072007 catalinmail072007 Daca nu circul cu autoturismul, acesta va fi radiat din circulatie, dupa o anumita perioada, in lipsa RCA-ului sau a ITP-ului ? Mentionez ca ambele imi expira ... (vezi toată discuția)
Am dat autoturismul unui prieten, care circula fara asigurare si itp. in cazul unui accident cine raspunde? alexkiss alexkiss buna am un autoturism pe care l-am dat la un prieten ,el circula cu masina fara asigurare si itp desi i-am spus ca sunt expirate.in caz de accident cine se ... (vezi toată discuția)