Sunt de credinta neoprotestanta si din aceasta cauza sufar si am suferit de discriminare continua din partea fostului sot, a familiei lui si a prietenilor acestora.
Nu m-am gandit niciodata ca as putea sa ii actionez pe cale legala pentru ca nu vreau sa le fac rau. Insa ei totusi insista, si recent cineva mi-a zis sa iau masuri legale. Am martori, am mesaje pe telefon, pe internet in care sunt batjocorita explicit din aceasta cauza.
Am rugamintea sa imi spuneti ce as putea face concret? Ce legi exista la noi in tara pentru discriminare si daca v-ati mai intalnit cu astfel de cazuri?
se pare ca a-ti pronuntat un adevar , fata de care respectuos va adresez o intrebare la care sa raspundeti . Sunteti crestin(a) ? Raspunsul sa-l adresati propriei persoane .Si apoi ,discriminarea la care va referiti are ca izvor DOAR credinta ce o aveti sau mai este si altceva , ca de exemplu modul cum intelegeti sa o practicati ?
E trist dar adevarat ! faptul ca de multe ori vrei sa faci binele dar gresesti .
familia lui dorea ca "eu sa ma intorc la religia adevarata" fapt relativ in sine. motivele discriminarii sunt mai multe decat cele pe care le-am enumerat, insa nu le pot expune pe forum, s-ar crea alte discutii. motivul principal este ca sunt altfel decat majoritatea, si poate a fi altfel este deranjat pentru altii care incearca sa te traga in jos si sa nu mai fii un pai in ochiul lor. cam asta este in mare.
in intampinarea facuta de el la divort, este un intreg paragraf in care sunt acuzata ca mi-am neglijat sotul, participand la desele intalniri cu "fratii si surorile" impreuna cu copilul meu. MA acuza ca am facut acest lucru ca sa-l indepartez de minor. De mentionat ca eu obisnuiesc sa frecventez biserica doar duminica dimineata 2 ore, impreuna cu fiul meu, si ocazional la evenimente speciale. Deci, iata o exagerare. De asemenea, fostul sot, datorita serviciului, era plecat in majoritatea duminicilor, deci chiar nu l-a afectat cu nimic deplasarea noastra la biserica.
Deci nu e discriminare pe fata? Si cu dovezi concrete (intampinarea de divort) si mesajele lui discriminatoare de pe telefonul mobil.
Acasa.v
acasa.v
Buna ziua am o intrebare daca se poate:
-cazierul judiciar si cazierul rutier pot fi folosite ca criteriu de selectie a unor candidati la ocuparea unui loc ... (vezi toată discuția)