avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1334 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Cum poate tata sa fie recunoscut in acte ca fiu al ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Cum poate tata sa fie recunoscut in acte ca fiu al bunicului meu, acesta din urma fiind decedat?

Tata si sora lui au aceiasi parinti, sunt frati buni, dar matusa mea are numele bunicului, iar tata numele bunicii, nefiind cununati. Pentru ca in ani 53-55 , judetul Suceava, legea stipula ca primul copil dintr-o relatie sa fie trecut pe tata, iar cel de-al doilea pe mama. Acum tata doreste sa fie recunoscut ca fiu al tatalui sau, dar acesta din urma este mort. Cum se procedeaza in cazul asta? Fara deshumare..
Am inteles in mare, multumesc foarte mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lipsa tata in certificat! Nica70 Nica70 Buna ziua! Mătușa mea Aneta are in certificatul de nastere o liniuta la tata. Tatăl ei nu a fost prezent la nastere fiind cioban plecat cu oile in anul 1955 ... (vezi toată discuția)
Mostenire cu demonstrare filiatie? Bogdanra Bogdanra Buna ziua strabunicii mei au avut doua fiice. Una din ele mi-a fost mie bunica din partea tatei. A doua fiica a avut o alta fiica care nu a mai avut niciun ... (vezi toată discuția)
Moștenirea in cazul recăsătoriei Maria20211 Maria20211 Daca un bărbat cu doi copii a rămas văduv, s-a recăsătorit și cu a doua soție a mai avut un copil , cum se împarte averea la nepoții lui ? Copii ... (vezi toată discuția)