avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 825 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... ce drepturi am?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

ce drepturi am?

am locuit la socrii si am investit acolo in renovarea casei,casa fiind proprietatea socrului,acum in urma unor discutii am vrea sa plecam si cumva sa ne recuperam investia facuta.legal se poate face ceva?
Se poate daca aveti facturi,dar nu mai vechi de 3 ani.
Interesant ce spuneti si care ar fii varianta legala sa si recupereze investitia ,si de ce o numim investitie in primul rand?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare investitie in instanta cosmin ioan cosmin ioan Buna ziua. Povestea este lunga dar incerc sa fiu cat mai scurt. La insistentele sotiei ne-am mutat in casa ei parinteasca alaturi de socrii. Casa era renovata ... (vezi toată discuția)
Recuperarea investitiei făcute la casa părintească. petre.giurgi@yahoo.com petre.giurgi@yahoo.com Bună seara ! Vă rog să-mi explicați dacă pot să-mi recuperaz învestitia făcută în casa părintească, deoarece suntem 5 frați, iar eu locuiesc de ... (vezi toată discuția)
Despagubiri in caz de plecare din casa socrilor elena-r elena-r Buna ziua, Va rog sa imi spuneti daca am dreptul la despagubiri financiare din partea socrilor daca eu plec din casa. Mentionez ca am facturi la aproape ... (vezi toată discuția)