avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 384 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua. Lamuriri privind concedierea unei persoane ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua. Lamuriri privind concedierea unei persoane insarcinate

am si eu o problema cu care ma confrunt si nu gasesc raspunsurile care sa ma linisteasac.daca ati putea sa ma ajutati in legatura cu locul de munca mai precis lucrez la o sectie de incaltaminte de 11 luni cu contract pe perioada determinata urmand sa mi se expire in august 2012.intrebarea mea este daca angajatorul are dreptul de concediere eu fiind insarcinata in 1 luna si ce as putea face ca sa beneficiez de concediul pt cresterea copilului.va multumesc din suflet.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:59, 29 Noiembrie 2012
Asa cvum am mai spus este vorba despre concediu prenatal , parte componenta a copncediului de maternitate ... despre acest concediu cred ca este vorba.
si mai vreau sa va intreb ceva in leg cu concediu de lauziede cand incepe din ziua nasterii copilului sau ziua imediat urmatoare?si cine imi da concediu pt lauzie dr specialist sau med de fam?
Incepe cu data nasterii copilului ... Concediul de maternitate are caracterul unui concediu medical si se acorda, de regula, de medicul de specialitate obstetrica-ginecologie care supravegheaza sarcina sau de medicul de familie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil alexandra_draghici24 alexandra_draghici24 Buna ziua m-ar interesa sa stiu daca o femeie care are 10 luni lucrate poate intra in concediu medical sau risc maternal daca este insarcinata in 4 luni ... (vezi toată discuția)
Concediu risc maternal chirita-alina chirita-alina Buna ziua, De la data de 01.06.2010 voi intra in concediu de risc maternal, pe o perioada de 120 de zile, la recomandarea medicului specialiast si cu aprobare ... (vezi toată discuția)
Cim pe perioada determinata, concediu medical, ccc ccalx ccalx Buna ziua, Am cautat pe forum un subiect similar cu al meu, dar nu am gasit si sper ca ma puteti ajuta. In prezent am un contract de munca pe perioada ... (vezi toată discuția)