avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 902 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Pot fi amendat de politia rutiera prin 112?
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Pot fi amendat de politia rutiera prin 112?

Scuzatii ca doresc o lamurire. Pot fii amendat de politia rutiera daca un participant in trafic sesizeaza politia ca am depasit ilegal si era sal pocnesc frontal . Nu l-am atins dar la intalnirea cu un echipaj de politie care fusese anuntat prin112 ma oprit si mi-a luat permisul. Se poate ? am sfeclitoooo? avea si omul dreptate dar era cu masina de la =D>senatului romaniei
Ultima modificare: Duminică, 29 Aprilie 2012
Gabriela Mihai, Avocat
Cel mai recent răspuns: TDorina , utilizator 21:07, 29 Aprilie 2012
Sigur ca se poate.
O masina de SEN Era in fata mea si cand vedea ca vreu sa-l depasesc marea viteza. Am accelerat puternic sa-l depasesc el accelerat din fata venea masina Cand am vazut am franat si am intrat i spatele masinii de SEN. Omul SEN a dat tel la 112 ma oprit garcea si a venit si SEN nu stiu ce adiscutat cu garcea dar mi-a luat permisul. Pot face contestatie dar sa ma duc la Botosani cand eu sunt din Calarasi
Ultima modificare: Luni, 30 Aprilie 2012
Gabriela Pintea, Consilier juridic
Puteti face contestatie in termen de 15 zile. Cel mai bine este sa o trimiteti prin posta pe adresa judecatoriei competente.
Solicitati certificat de grefa de la judecatorie in vederea restituirii permisului pana la solutionarea contestatiei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deschidere proces la judecatorie impotriva unei amenzi rutiere + certificat de grefa ryryrazvan ryryrazvan Buna ziua . In data de 26.03.2018 ora 16:00 pe raza localitatii Pantelimon, judetul Ilfov, am fost oprit de un echipaj de politie VW Pollo. Inainte de o ... (vezi toată discuția)
Carnet suspendat, plangere contraventionala lameru lameru Am intrat intr-un sens giratoriu, din dreapta venea o masina cu viteza mare, avea cedeaza insa nu a redus viteza si a intrat in giratoriu cu minim 90-100km/h, ... (vezi toată discuția)
Neacordare prioritate la trecerea de pietoni lechioiuionel lechioiuionel buna ziua.sotiei mele i-a luat permisul pt o luna deoarece nu a acordat prioritate pe trecerea de pietoni,a primit si 4 pct.amenda adica 280 roni.Era pe o ... (vezi toată discuția)