Scuzatii ca doresc o lamurire. Pot fii amendat de politia rutiera daca un participant in trafic sesizeaza politia ca am depasit ilegal si era sal pocnesc frontal . Nu l-am atins dar la intalnirea cu un echipaj de politie care fusese anuntat prin112 ma oprit si mi-a luat permisul. Se poate ? am sfeclitoooo? avea si omul dreptate dar era cu masina de la =D>senatului romaniei
O masina de SEN Era in fata mea si cand vedea ca vreu sa-l depasesc marea viteza. Am accelerat puternic sa-l depasesc el accelerat din fata venea masina Cand am vazut am franat si am intrat i spatele masinii de SEN. Omul SEN a dat tel la 112 ma oprit garcea si a venit si SEN nu stiu ce adiscutat cu garcea dar mi-a luat permisul. Pot face contestatie dar sa ma duc la Botosani cand eu sunt din Calarasi
Puteti face contestatie in termen de 15 zile. Cel mai bine este sa o trimiteti prin posta pe adresa judecatoriei competente.
Solicitati certificat de grefa de la judecatorie in vederea restituirii permisului pana la solutionarea contestatiei.