avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 439 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Actiune in raspundere delictuala-executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Actiune in raspundere delictuala-executare silita

In cazul in care instanta ma obliga la plata daunelor si nu platesc de buna voie se poate trece executarea silita imobiliara ?
Sau la ce fel de executare silita se trece mobiliara sau imobiliara ?
Da, se poate proceda si la executarea silita a tuturor bunurilor ce le detineti: mobiliare si imobiliare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata cheltuieli de judecata bumbeas bumbeas in cazul in care mi-a fost respinsa plangerea adresata instantei impotriva ordonantei data de procuror (art.278^1) si am fost obligat la plata unei sume ... (vezi toată discuția)
Ce se intampla daca nu platesc cheltuielile de judecata? Razvan-Ionut Razvan-Ionut buna ziua!tocmai am primit un formular de la ANAF prin care mi se comunica faptul ca trebuie sa suport cheltuielile de judecata(ca urmare a unui proces ... (vezi toată discuția)
Executare connexgr connexgr Buna ziua, Am un credit ipotecar si avand in vedere ca posibilitatile de plata scad pe zi ce trece vreau sa stiu ce se va intampla cu bunurile mele.Locuinta ... (vezi toată discuția)