avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1715 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Acuzat in Ungaria
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Acuzat in Ungaria

buna seara,prietenul meu este citat din motiv de savarsirea delictului de vandalism si a altor infractiuni in cazul penal. prima dara i-a sosit un plic in care i se cerea sa plateasca 150 euro in forinti,nu a platit acum i-a sosit un plic in care e sris ce am scris eu mai sus.avocat nu are deocamdata.cazul se judeca la judecatoria din Szeged. el nu se poate prezent din motiv ca este tirist si nu poate sa ajunga. procesul are loc peste cateva zile. la ce se poate astepta?
Cel mai recent răspuns: rehau , utilizator 16:54, 30 Aprilie 2012
Nu stim ce legi sunt in Ungaria.
Incercati sa vorbiti cu un avocat de acolo.
Domnisoara angelica sta in puterea dumneavoastra sa ii alungati tristetea si sa il puneti pe picioare :">.

Apoi procedati asa cum v-a recomandat domnul avocat mai sus. Sa isi gaseasca un avocat ungur vorbitor de limba engleza sau chiar romana si sa investigheze situatia cat mai repede.
Aveti in vedere ca la ora actuala extradarile in favoarea altor state sunt pentru statul roman ceva banal asa ca ar trebui sa trateze problema cat se poate de serios ca sa nu se trezeasca cu vreun mandat international. Ca roman in puscarie in ungaria bine nu are cum sa fie. Si daca acum e trist in caz ca il invita statul maghiar la puscarie va asigur ca va fi si mai trist.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua! logodnicul meu a fost arestat în ungaria, inițial ... Marcu Loredana Marcu Loredana Bună ziua! Logodnicul meu a fost arestat în Ungaria, inițial dându-i arest preventiv pentru 72 de ore. Ce se poate face pentru a afla care este avocatul ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! am primit o notificare de plata de la uai inkasso ... Zero1 Zero1 Bună ziua! Am primit o notificare de plata de la UAI inkasso s.r.l.cu motivul ca o mașină înmatriculată pe numele meu ar fi circulat în Ungaria fără ... (vezi toată discuția)
Decizia civila este somatie de plata ? Karmenka Karmenka Poate fi considerata Decizia Civila (definitiva din 1998) drept somatie de plata? (vezi toată discuția)