avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 498 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Prescriptie
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Prescriptie

Buna ziua !
Va rog frumos sa ma ajutati. Sotul meu a fost implicat in 8 ianuarie 2004 intr-un accident de masina,cu ranirea unei persoane,pe o trecere de pietoni,victima este bine ,dar de atunci ne judecam parca fara final...partea adversa nu se mai prezinta de mult,partile implicate(asigurari..) nici atat,numai noi cu avocatul nostru. Credeti ca am putea invoca prescriptia? La ce termen? Cand? Cum?
Multumesc mult pentru ajutor!
Ana
Cel care are cu suspendare are deja cazierul patat.... recursul fiind facut de parchet are sanse sa le agraveze situatia....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Repunere pe rol mariazet45 mariazet45 buna ziua ,in anul 2010 luna noiembrie ziua 9 a fost suspendata o cauza dintr un proces de stabilire paternitate declinare ,am primit hotarare judecatoreasca ... (vezi toată discuția)
Poate fi mai rau? animacikaa animacikaa intr un dosar penal am fost condamant la 2 ani inchisoare cu suspendare....partea civila a declarat recurs....iar m am impacat si a RETRAS recursul....(mentin ... (vezi toată discuția)
Plângere penală pentru lovire. procurorul a propus renunțarea la urmărirea penală dar judecătorul a decis continuarea, la ce mă pot aștepta? cristicris cristicris Dragi avocati, Am lovit pe cineva si am ajuns in punctul in care procurorul a hotarat renuntarea urmarii penale, dar judecatorul a decis apoi continuarea ... (vezi toată discuția)