avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 823 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale complicitate
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

complicitate

Buna Ziua ,sunt agent de securitate la o firma de paza din iasi si lucrez la un supermarket ,ca operator dispecer.In urma cu 3 zile mi-a intrat in supermarket un fost coleg de munca cu intentia sa sustraga bunuri ale magazinului,eu intorcand camerele de luat vederi.A doua zi sa aflat de incidentul petrecut ,dandusi seama ca nu vazusera nimic in afara de faptul ca este o camera la intrare si iesire cand se vede foarte clar cand intra si iese.Eu miam dat demisia de la acea firma de paza si din cate am inteles am sa primesc o citatie acasa pentru complicitate.Va rog datimi un sfat cum sa procedez in acest fel.Va multumesc.#-o
Cel mai recent răspuns: baietzika , utilizator 16:11, 30 Aprilie 2012
pai eu v-as sfatui sa va angajati un avocat daca firma a facut plangere la politie. e vb de furt calificat pt colegu. iar la dvs complicitate la furt calificat, abuz in serviciu. pt dvs e mai grav decat la el. demizia nu are nici o relevanta in procesul penal. daca mai e si prejudiciul mare (valoarea bunurilor furate) atunci nu e bine deloc. e bine sa fiti sincer in relatia cu organele de ancheta pentru ca se ia in considerare atitudinea pe timpul anchetei la stabilirea pedepsei. faceti tot posibilul; sa-l convingeti pe coleg sa dea bunurile inapoi pt ca prejudiciu recuperat iar va poate ajuta sa scapati de inchisoare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt din supermarket castoralexa castoralexa am fost prinsa filmata sustragand obiecte din supermarket. m-a oprit paza dupa ce am achitat cosul şi am fost dusa la camera de control. Mi s-a cerut ... (vezi toată discuția)
Complice la infractiunea de furt calificat cipusmax cipusmax Buna Ziua ,sunt agent de securitate la o firma de paza din iasi si lucrez la un supermarket ,ca operator dispecer.In urma cu 3 zile mi-a intrat in supermarket ... (vezi toată discuția)
Furt de ciocolata tdrs tdrs Am furat si eu o ciocolata din supermarket ca,na imi era pofta . la iesire am fost oprit de agentii de paza, dus intr-o camera unde a veni o persoana angajata ... (vezi toată discuția)