avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 340 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale valabilitate imputernicire
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

valabilitate imputernicire

buna ziua,

Am primit spre analiza o imputernicire autentificata la notar prin care unul din asociatii si administratorii unui SRL il imputerniceste pe celalalt asociat si administrator sa reprezeinte societatea in fata autoritatilor, clientilor, instantelor si sa efectueze tot felul de operatiuni cu bunuri imobile. Acest asociat si administrator astfel mandatat vrea sa contracteze un leasing auto pe firma, in baza imputernicirii existente.
Este valabila imputernicirea pentru aceasta operatiune sau este nevoie de o imputernicire expresa pentru incheierea contractului de leasing pe firma? Mentionez totodata ca exista si o hotarare a asociatilor societatii prin care este mandatat asociatul imputernicit sa contracteze leasingul si sa semneze orice alte documente aferente.

Multumesc din suflet pentru ajutor.

Angela.
Cel mai recent răspuns: LIVIU NISTEA , utilizator 18:43, 30 Aprilie 2012
Daca exista mandatul expres pentru incheierea contractului de leasing nu mai este nevoie de alta imputernicire.Numai daca firma de leasing nu pretinde si altceva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imputernicire pt a reprezenta sc mihamagda mihamagda Buna ziua , Am o societate in care sunt asociata 50% . Amandoi administratori . Pot imputernici o terta persoana pentru a reprezenta soc in locul meu in ... (vezi toată discuția)
Acte necesare iesire cu masina tatalui din tara dunhill11 dunhill11 Tatal meu locuieste in alta tara dar masina lui e la mine cu toate actele acesteia. Vreau sa plec din tara dar nu stiu daca am neaparat nevoie de procura sa ... (vezi toată discuția)
Actiune in nulitate rebecaiban rebecaiban de la inceput doresc sa va specific ca vreau sa imi pritejez asociatul A. eu detin 90 %, iar el 10&.administrator era persoana x.La o cumparare de imobile, ... (vezi toată discuția)