avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1846 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... FRAUDA BANCARA
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

FRAUDA BANCARA

IN 2008,o verisoara m-a rugat sa ma pui gaj pt dinsa.Eu nu lucram si nu aveam carte de munca.MA INSELAT,vb cu cea de la banca si semnind in numele meu ca am luat acel credit.Banii pe care i-am luat crezind i-am dat dinsei.Toate actele adeverinta de salariu tot au fost false in afara de buletin.Ea acum ma este cercetata si in alte fraude de acest fel.CE MI SE POATE INTIMPLA IN ACEST CAZ?creditul a fost cesionat la o firma de recuperari.creditul este de nevoi personale nepunind nimic gaj.Nu am nimic pe numele meu si nu lucrez nicaieri,avind doar alocatia celor 2 copii pe care ii am.VA MULTUMESC SI VA ROG SA MA AJUTATI CU UN RASPUNS.
Cel mai recent răspuns: ciprian2011 , utilizator 15:34, 2 Mai 2012
Daca nu ati semnat dvs, cereti o expertiza in acest sens. Daca ati semnat, dvs. puteti fi acuzat de fals si uz de fals.
VA MULTUMESC,PT RASPUNS.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit bancar in strainatate ContSters317396 ContSters317396 Buna ziua, Sunt in Norvegia de aproape 2 ani. nu am cetatenie, si am facut anul acesta un credit de nevoi personale in valoare de 400.000 nok(aprox. 48000 ... (vezi toată discuția)
Intrebare- credit pt o terta persoana tarentut tarentut in anul 2008 paronul la care lucram mi-a propus sa ia un credit de 10000 de euro pe numele sotiei mele si ca nu are de gind sa il lase mai mult de citeva luni ... (vezi toată discuția)
Fals in semnatura si act si documente false irisddd irisddd Buna ziua, Fiul matusii mele a facut mai multe \"inselaciuni\", insa una dintre ele ma intereseaza in mod deosebit, intrucat m-a implicat si pe mine. La data ... (vezi toată discuția)