avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 304 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... am probleme cu tatal copilului desi sunt tutore legal
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

am probleme cu tatal copilului desi sunt tutore legal

Buna seara tuturor! Ma preocupa o problema de multa vreme.In anul 2010 am avut procesc de stabilire a custodiei copilului meu si mi s-a incredintat.S-a stabilit pensia alimentara de 250ron. hotararea a ramas definitiva si irevocabila. Tatal nu respecta hotararea de a platii pensia alimentara.Inainte de incredintare era foarte violent fizic si verbal fapt ce ma determinat sa ma adresez politiei cu plangeri avand chiar si un certificat medico-legal.Acum,dupa aproape 2 ani, nici nu isi achita obligatiile legale si ma ameninta direct si telefonic, ca ma va lovii din nou daca ii mai cer sa isi achite obligatiile.As dorii sa il radiez din certificatul de nastere al minorului si sa trec copilul pe numele meu.Vreau sa stiu daca in noul Cod Civil este prevazuta asemenea situatie si care este procedura.Multumesc.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 10:27, 4 Mai 2012
nu munceste legal.niciodata nu a muncit legal..multumesc pt raspuns:) sper sa aveti o zi buna
Daca nu munceste.. nici daca ii faceti plangere nu rezolvati mare lucru, riscati sa vi-l puneti in cap degeaba.
O zi buna si dvs sa aveti !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces suspendat alynk alynk Am deschis un procesc pentru schimbarea programului de vizita dar a fost suspendat deoarece sunt in urmarire penala ptr. nerespectarea hotararii judecatoresti. ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, am și eu o cunostinta care are un copil de 1 an ... Ramona97 Ramona97 Bună ziua, Am și eu o cunostinta Care are un copil de 1 an si 8 luni copilul este făcut prin concubinaj dar porta numele mamei Si de 2 ani jumate ... (vezi toată discuția)
Tatăl fetiței mele ne amenință, pe mine și familia mea, că ne omoară și ne dă foc la casă, iar acum spune că vine și ia copilul cu forța. aș avea șanse să obțin custodia totală? Dia2017 Dia2017 Bună ziua! Ma numesc Diana,în urma unei relatii a rezultat un copil,care la momentul respectiv are 2 ani și 4 luni. Eu cu tatăl copilul am avut multe ... (vezi toată discuția)