avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 840 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Amnistie in Italia-2012
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Amnistie in Italia-2012

sa dat amnistie an italia anul acesta? si vreau sa stiu ce fapte au beneficiat an urma acestei legi
Poate va abtineti sa mai scrieti de 10 ori acelasi lucru,ati scris odata ESTE SUFICIENT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:offtopic:Interventie moderator.
Am rugamintea sa nu mai deschideti un alt topic cu acest subiect.
Ati dechis acest topic de inca 3 ori ( 2 la la procedura in fata instantei civile,1 la jurisprudenta )
Aceasta modalitate de postare contravine Regulamentului de postare conform pct.3.3 din Regulament.
Daca doriti sa continuati discutia aici, aveti posibilitatea sa folositi optiunea "raspunde".
Multumesc pentru intelegere.
ma scuzati nu am stiut ca sa deschis de mai multe ori .vreau sa stiu daca sa dat sau nu aceasta amnistie va multumesc frumos si ami cer scuze
Ultima modificare: Marți, 1 Mai 2012
lacatusciprian, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune TANASENASTASA TANASENASTASA unde ma pot adresa pt a scoate un titlu de proprietate sau macar o copie dupa un teren pe care l-au cumparat bunicii mei in anul 1951?la primarie sau directia ... (vezi toată discuția)
Nemultumita de serviciile avocatului- pot obtine restituirea onorariului? LORINTZ LORINTZ mai pot recupera banii dela avocatul meu,dati inca de la inceput pt inceperea succesiunii?nu sunt multumita..ce pot face?as dori un alt avocat..ce-i de facut? (vezi toată discuția)
cerere de stramutare Aura2012 Aura2012 AM DEPUS CERERE DE STRAMUTARE A UNUI DOSAR LA INALTA CURTE SUPREMA DE JUSTITIE , AM TRIMIS CERERE PE FAX, PESTE CITEVA ZILE MA TEREMEN LA ... (vezi toată discuția)