avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 489 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Tematica examen admitere in avocatura
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Tematica examen admitere in avocatura

Am terminat Facultatea de Drept in vara anului 2011 si as dori sa ma pregatesc pt examenul de intrare in Barou. Am nevoie de indrumare si de o eventuala tematica la zi pt examene. Ma poate ajuta cineva? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: luiza2008 , utilizator 22:28, 1 Mai 2012
Vedeti acest topic deja deschis pe acest subiect
www.avocatnet.ro/content/for...
examenul este in octombrie
tematica se afiseaza la baroul judetean-Bucuresti
izabela2012 a scris:

Am terminat Facultatea de Drept in vara anului 2011 si as dori sa ma pregatesc pt examenul de intrare in Barou. Am nevoie de indrumare si de o eventuala tematica la zi pt examene. Ma poate ajuta cineva? Multumesc.

Aici gasiti toate informatiile despre inscriere,modalitatea de examinare si tematica:

[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vreau sa dau examen in barou trofimov trofimov Am terminat facultatea de drept si vreau sa dau examen in barou si ma intereseaza ce tematica se da si de unde se ia?si ce pasi trebuie sa urmez?va multumesc (vezi toată discuția)
Primii pasi dupa absolvirea facultatii de drept pompagiu pompagiu Sint proaspat absolvent al Facultatii de Drept din cadrul Universitatii \"Tibiscus\" din Timisoara. Ceea ce ma intereseaza este ce pasi trebuie parcursi pentru ... (vezi toată discuția)
Help pls! pancescu pancescu Sal. Am absolvit anul acesta facultatea de drept si as dori sa aflu ce trebuie sa fac pentru a intra in avocatura. Stiu ca se da examen la barou si ca trebuie ... (vezi toată discuția)