avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 838 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... casa fara autorizatie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

casa fara autorizatie

Se poate obtine autorizatia de constructie la o casa deja terminata?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters114698 , utilizator 19:46, 1 Mai 2012
autorizatia se solicita anterior inceperii constructiei
Stiu ca autorizatia trebuie obtinuta inainte, dar ideea este ca as vrea sa cumpar o casa si am inteles ca nu are autorizatie de constructie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatie-reautorizatie constructie !!?? Tarzan2012 Tarzan2012 O familie au cumparat o casa batraneasca din lemn cu 2 camere si veranda si au intambulat-o. Au mers la primarie sa anunte ca vor sa renoveze (acoperisul ... (vezi toată discuția)
Intabulare mansarda fara autorizatie, dar declarata la fisc.. smith123 smith123 Buna ziua, In anul 2013 am inceput constructia ununi minibloc (4 apartamente) P+2, autorizatia de constructie a fost emisa pentru P+2 dar si aceasta cu ... (vezi toată discuția)
Mansarda contruitata cu autorizatie, dar cu acordul fostului vecini care a vandut casa. csalexandru csalexandru Buna ziua, Am cumparat o casa si vecinu de langa mine a obtinut autorizatie de constructie mansarda, pe baza unui acord pe care il avea de la fostul ... (vezi toată discuția)