Va rog mult sa ma ajutati cu cateva informatii: in data de 13 mai 2012 copilul meu implineste 2 ani si mi se termina si concediul pentru cresterea copilului.
As dori sa stiu ce acte imi trebuie pentru dosarul de somaj in cazul in care societatea la care lucram a fost radiata de la Registrul Comertului si contractul de munca a fost desfacut conform art. 56, lit. a din Codul Muncii si in cat timp trebuie sa le depun.
Mentionez ca anul trecut, dupa ce societatea si-a incheiat activitatea, am fost chemata sa-mi ridic carnetul de munca, nota de lichidare si o adeverinta pentru vechime.
Va multumesc mult!
1. - Colegul @freeelis v-a aratat ce spune Legea 76/2002 si anume ca trebuie sa va inregistrati la Agentia de Somaj in maximum 12 luni de la incetarea CIM.
- Nu conteaza cand si-a incheiat firma activitatea ci cand a incetat CIM.
2. Eu v-am spus sa incercati la Agentia de Somaj, poate va inregistreaza si acum.
Va rog mult de tot sa ma ajutati cu cateva lamuriri. Am fost la Agentia de Somaj cu actele si mi s-a spus ca nu au mai intalnit o situatie ca a mea si ca trebuie sa se consulte cu cineva din conducere pentru a se lamuri.
Eu am lucrat din iunie 2008 pana in iulie 2010, fara intrerupere la o societate comenrciala. Din iulie 2010, am intrat in concediul de 2 ani pentru cresterea copilului, concediu care s-a incheiat in data de 13 mai 2012, cand fetita mea a implinit 2 ani.
Intre timp, in data de 7 iulie 2011, firma la care lucram a fost radiata de la Registrul Comertului, iar mie mi-a fost desfacut contractul de munca cu art. 56, lit.a.
1- La Agentia de Somaj, mi s-a spus ca acest articol cu care mi-a fost desfacut contractul de munca nu imi da dreptul sa beneficiez de somaj si nu inteleg de ce!
2 - Doamna care mi-a analizat dosarul mi-a zis ca trebia sa vin sa ma inregistrez la dumnealor imediat ce mi-a fost desfacut contractul de munca, dar eu eram inca in cei 2 ani de concediu pentru cresterea copilului si nu inteleg ce legatura era intre cele doua situatii!
Va rog mult sa ma ajutati cu cate un raspuns la cele doua chestiuni!
1. - Cand s-a modificat Codul muncii, prin Legea 40/2011 legiuitorul a "uitat" sa modifice si Legea 76/2002 iar Ministerul Muncii a "uitat' si el sa modifice Normele de aplicare a Legii 76/2002 asa incat incetarea CIM cu art.56, lit.a) din Codul muncii (modifcat si el prin aceasta lege) sa fie considerata din motive neimputabile salariatului.
- Asa ca din punct de vedere legal Agentia de Somaj are dreptate.
2. - Puteati sa va inregistrati la Agentia de Somaj si daca erati in CCC.
- Legea 76/2002 spune ca va puteati inregistra la Agentia de Somaj in termen de 12 luni de la data incetarii CIM.
3. Recomandarea mea este sa faceti o sezizare la ANOFM deoarece este un caz mai deosebit si raspunderea o au si cei de care am pomenit mai sus.
Va multumesc mult!
Cele 12 luni se implinesc abia pe 7 iulie 2012, asa ca sunt in termen.
Voi face cum m-ati sfatuit si voi depune o sesizare la ANOFM!
Somaj
diana24
Eu am lucrat la o firma din februarie 2012 in paralel am facut studii de master. Anul trecut, pe 7 iulie am finalizat studiile de master. Anul acesta in iunie, ... (vezi toată discuția)