Va rog mult sa ma ajutati cu cateva informatii: in data de 13 mai 2012 copilul meu implineste 2 ani si mi se termina si concediul pentru cresterea copilului.
As dori sa stiu ce acte imi trebuie pentru dosarul de somaj in cazul in care societatea la care lucram a fost radiata de la Registrul Comertului si contractul de munca a fost desfacut conform art. 56, lit. a din Codul Muncii si in cat timp trebuie sa le depun.
Mentionez ca anul trecut, dupa ce societatea si-a incheiat activitatea, am fost chemata sa-mi ridic carnetul de munca, nota de lichidare si o adeverinta pentru vechime.
Va multumesc mult!
As doi sa va mai intreb daca nu ar fi util sa depun o sesizare si la Avocatul Poporului intrucat imi si imaginez cum vor da toti din umeri spunand ca nu au suport legal ca sa ma ajute. Ma gandesc sa trimit sesizari catre mai multe institutii care ar putea sa ma ajute, astfel incat sa rezolv situatia inaite de 7 iulie cand expira cele 12 luni.
Va multumesc mult pentru rabdare si promptitudinea cu care mi-ati raspuns de fiecare data!
Somaj
diana24
Eu am lucrat la o firma din februarie 2012 in paralel am facut studii de master. Anul trecut, pe 7 iulie am finalizat studiile de master. Anul acesta in iunie, ... (vezi toată discuția)