avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 951 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Urgent!!!!!!!!
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Urgent!!!!!!!!

:(( am o rugaminte la d-stra sa imi raspondeti urgent la urmatoarea intrebare: daca fostul meu prieten mi-a dat o suma mare de bani sa sponem ca sunt cadou fara un act la mana fara sa semnez nimic, s-a facut prin transfer din cont in cont.....prin ce mijloace poate el acuma sa ma fortee sa recupereze baniii?!!!??!?!!? va rog daca se poate sa imi raspondeti cat mai urgent....Va multumesc anticipat!!!
Cel mai recent răspuns: MYRA CIMPEAN , Avocat 23:42, 8 Decembrie 2008
Raspund la intrebare cu alta intrebare.
Nu vreti sa restituiti suma cu care a-ti fost imprumutata?:O
El se poate adresa instantei de judecata. Orice imprumut peste 250 lei se probeaza cu inscris. Iar extrasul de cont bancar poate constitui un inscris.
POate ne spunetzi si pentru ce exact v.a dat banii aia, nu sa spunem...
Ca asa, putem sa spunem si noi ca scapati fara sa platiti, dar ma indoiesc.
Deci: fara presupuneri si sa spunem, ci care e logica pentru care v-a dat acei bani? Si cand exact?
nici eu nu prea cred ca aveti cum sa scapati...totusi ar trebui sa va adresati unui birou de avocatura, poate exista amanunte care va scapa acum si care v-ar salva

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imprumutul..... sabrina_feaa sabrina_feaa un prieten de-al meu mi-a dat o suma de bani ....atunci nu erau ca si imprumut ...erau un cadou de le al, acum el s-a razgandit si imi cere banii inapoi, ce ... (vezi toată discuția)
Concubinaj - cum recuperez suma imprumutata? eunice77 eunice77 Buna, Ma poate ajuta cineva si pe mine? Am locuit impreuna cu un barbat 5 ani, la un moment dat i-am imprumutat 6000 lei dar fara martori. Acum ne-am ... (vezi toată discuția)
Ajutor loremaria loremaria Speta complicata: X ii da lui Y esalonat, pe parcursul a 3 ani de zile suma de 10 mil. (in 1991, 1992, 1993), nu cu titlu de imprumut ci pur si simplu sa-l ... (vezi toată discuția)