:(( am o rugaminte la d-stra sa imi raspondeti urgent la urmatoarea intrebare: daca fostul meu prieten mi-a dat o suma mare de bani sa sponem ca sunt cadou fara un act la mana fara sa semnez nimic, s-a facut prin transfer din cont in cont.....prin ce mijloace poate el acuma sa ma fortee sa recupereze baniii?!!!??!?!!? va rog daca se poate sa imi raspondeti cat mai urgent....Va multumesc anticipat!!!
POate ne spunetzi si pentru ce exact v.a dat banii aia, nu sa spunem...
Ca asa, putem sa spunem si noi ca scapati fara sa platiti, dar ma indoiesc.
Deci: fara presupuneri si sa spunem, ci care e logica pentru care v-a dat acei bani? Si cand exact?
nici eu nu prea cred ca aveti cum sa scapati...totusi ar trebui sa va adresati unui birou de avocatura, poate exista amanunte care va scapa acum si care v-ar salva
Imprumutul.....
sabrina_feaa
un prieten de-al meu mi-a dat o suma de bani ....atunci nu erau ca si imprumut ...erau un cadou de le al, acum el s-a razgandit si imi cere banii inapoi, ce ... (vezi toată discuția)
Ajutor
loremaria
Speta complicata: X ii da lui Y esalonat, pe parcursul a 3 ani de zile suma de 10 mil. (in 1991, 1992, 1993), nu cu titlu de imprumut ci pur si simplu sa-l ... (vezi toată discuția)