un prieten de-al meu mi-a dat o suma de bani ....atunci nu erau ca si imprumut ...erau un cadou de le al, acum el s-a razgandit si imi cere banii inapoi, ce vreau sa va intreb.....el a avut bani intr-un cont la o banca si mi-a transferat in contul meu de la alta banca se poate folosi de acest extras de cont ca sa recupereze banii?!....eu am vb cu el sa ii restitui dar abia dupa ce mai am vechime de 6 luni la locul de munca si nu ma intelege....face presiuni asupra mea ....va rog sa imi sponeti care e situatia. Va multumesc!!! va rog.......e urgent......mentionez ca acesti bani mii ia dat acu 2 ani si ceva........
Orice imprumut in valoare de peste 250 lei se probeaza cu un inscris, iar extrasul de cont bancar poate fi folosit ca inscrispentru a proba acel inprumut.
Urgent!!!!!!!!
sabrina_feaa
:(( am o rugaminte la d-stra sa imi raspondeti urgent la urmatoarea intrebare: daca fostul meu prieten mi-a dat o suma mare de bani sa sponem ca sunt cadou ... (vezi toată discuția)
Recuperare bani
Dizz16
Buna ziua! Am primit o suma de 4000€ in Septembrie 2017 de la o persoana de origine italiana prin transfer bancar in contul din Italia, eu la randul meu i-am ... (vezi toată discuția)