avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1118 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Un avocat poate semna in locul clientului cu semnatura ...
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Un avocat poate semna in locul clientului cu semnatura acestuia ??

Buna ziua

am o mare rugaminte .. am un proces de incredintare minor de 1 an si acum dupa mai mult timp am sesizat ca avocatul doamnei tot semneaza in numele acesteia redacteaza recursurii si toate incep cam asa :

Subsemnata X afirm declar etc .. in acestea mereu sunt calomniat .. iar la sfarsitul acestora scrie numele subsemnatei si semneaza el .. deoarece concubina este in italia de ceva timp .....
daca ar avea imputernicire din cate stiu eu ar trebui sa scrie la sfarsit domnul Y in calitate de imputernicit ??
multumiriii
Cel mai recent răspuns: sawy , utilizator 10:14, 8 Mai 2012
Draga domnule avocat .. este foarte adevarat ce sustineti dumneavoastra mai sus ca orice avocat cand intocmeste un contract stipuleaza anumite lucruri in el si poate sa aiba chiar si dreptul de a semna cand are o procura notariala sau chiar un contract ..Repet pe avocat il cheama xulescu si clienta zetulescu ..

Fals in inscrisuri oficiale daca este semnat imitant semnatura ei ......
nu a semnat cu semnatura lui a imitato pe a ei

multumesc astept rsp
Buna seara. Dl. Sawy va spun din experienta ca nici un Avocat nu-si permite sa calomnieze sau sa jigneasca partea adverse a clientului sau. Cererile sau orice alte inscrisuri ce se depun la dosar se redacteaza strict in baza celor spuse, aflate de la client. Asa se redacteaza orice cerere: clientul spune despre ce este vorba, relateaza situatia faptica, iar avocatul redacteaza actiunea in baza celor afirmate de clientul sau. Ce interes credeti ca are un Avocat sa jigneasca partea adversa? Dvs. credeti ca avocatii se implica la modul personal in dosarele clientilor? personal nu Cred ca vreun Avocat si-ar Pune in pericol profesia falsificand semnatura clientului. Poate acele note sunt trimise de catre concubina din Italia.
Imi pare rau sa spun dar in dosar nu numai ca a semnat in numele clientei cu semnatura ei se poate descifra semnatura a facuto de mai multe ori .. a invatat clienta si in prima instanta mau citat la adresa tatalui acesteia in alta comuna cu toate c a el stia ca suntem chiar vecini la cateva scarii .. iar acum in dosarul penal a invatato sa declare ca eu am duso in italia ...
problema este urmatoarea daca dupa sedinta publica din mai voi depune plangere si se dovedeste ca nu este semnatura ei ce poate patii ??

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Urgent! simo79 simo79 Buna ziua , Daca o cerere de recurs este redactata de un avocat,mandatat doar ca sa o redacteze,aceasta trebuie sa fie semnata si de recurenti? Va rog sa ma ... (vezi toată discuția)
Unde si cum ar trebui sa formulez o plangere atat civila cat si penala? P.F.A. HERMAN DAN P.F.A. HERMAN DAN Buna ziua, As dori sa intreb daca socrul meu a intrat in camera mea si mi-a controlat in acte,unele din acestea disparand iar unele a facut copii ptr a ma da ... (vezi toată discuția)