avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 710 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale 01.05.2012 a expirat perioada de suspendare firma , ce ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

01.05.2012 a expirat perioada de suspendare firma , ce fac?

azi e 2.05.2012 si ieri 01.05.2012 , a expirat perioada de suspendare firma , 3 ani
ce pot sa fac?
le activez 2-3 luni si apoi pot sa le suspend din nou 3 ani ?
sau dizolvare de comun acord a celor 2 asociati
ce solutii sunt?
Cel mai recent răspuns: tiberiunanu , utilizator 15:06, 29 Mai 2012
Nu stiu care este motivul datorita caruia nu exista o practica unitara la nivel national, din moment ce legislatia este aceeasi pe intreg cuprinsul patriei. Doresc, insa, sa reproduc un punct de vedere pe care l-am mai intalnit si anume faptul ca legea afirma, intr-adevar, ca perioada maxima de suspendare a unei societati comerciale este de trei ani, dar nicaieri nu scrie "o singura data". Poate ca aici este cheia intregii probleme, mai exact modul in care este interpretata legea.
In privinta unei remarci pe care am facut-o anterior, sper ca nu am ofensat pe nimeni. Daca acest lucru s-a intamplat, imi cer scuze.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prelungirea suspendarii aa expiratcu inca 3 ani a unui srl dupa ce prima perioada de 3 ani de suspendare olymariana olymariana buna ziua .va rog sa-mi spuneti cum se procedeaza si daca pot sa prelungesc cu inca 3ani suspendarea unui srl ,a care a fost suspendat pe o perioada de 3 ani ... (vezi toată discuția)
Cat timp este permis sa treaca intre dizolvare si radiere srl ??? geniest geniest Buna ziua, Am facut dizolvarea (fara lichidator conf. art. 227 si 235 din legea 31) a unui SRL fara activitate comerciala de la inceput. Pe 20 iunie mi-a ... (vezi toată discuția)
Suspendare / reluare activitate frumuselu frumuselu Societate comerciala suspenda activitatea pentru 3 ani de zile. Se indeplinesc toate formalitatile la ORC si Finante. Perioada de 3 ani de zile a ... (vezi toată discuția)